«Ντέρμπι στην καρδιά»

Στο Ρέντη αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Ραγκουτζόνι να μιλά για ντέρμπι στην καρδιά. Οι Γουόκερ και Μαδούρας συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, αλλά είναι αβέβαιη η συμμετοχή τους...

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ
2012-2013 πέφτει σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη (18.00, Novasports 3, Γεροθόδωρος - Βαρθαλίτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης) με το ντέρμπι αιωνίων, Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Tελικά οι Τζόσουα Γουόκερ και Γιάννης Μαδούρας θα βρίσκονται στην αποστολή ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα τους χρησιμοποιήσει ο Στέλιος Καζάζης. Εάν τελικά δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, και με δεδομένη την απουσία του Μορέιρα, τότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με σύνθεση ανάγκης.

Ο μοναδικός κεντρικός που υπάρχει και είναι έτοιμος να αγωνιστεί είναι ο Στίγγας, ενώ αν χρειαστεί, θα μεταφερθεί σε θέση κεντρικού ο Μανιόπουλος, αν δεν αγωνιστεί ο Μαδούρας. Αν ο διαγώνιος του Τριφυλλιού παίξει ως κεντρικός τότε αυτομάτως στον πάγκο των πρασίνων θα υπάρχουν μόνο οι Λιόντας και Βαρουδάκης. Επίσης, υπάρχει η σκέψει να βάλει ο Καζάζης τον διαγώνιο Ραγκουτζόνι στο κέντρο και τον Ιωάννου διαγώνιο, ενώ υπάρχει και ο Κουρούπης που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση αυτή.

Όσον αφορά στον Μορέιρα, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του, μετά την ατυχία που χτύπησε τον παίχτη με τη ρήξη έξω μηνίσκου. Παράλληλα, οι πράσινοι προσπαθούν να βρουν τον αντικαταστάτη του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει ξεχωρίσει 1-2 περιπτώσεις.
Ο Στέλιος Καζάζης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, λέγοντας πως παρά την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, το παιχνίδι αυτό είναι πάντα ντέρμπι. Συγκεκριμένα:

«Είναι πάντα ντέρμπι κι εμείς έτσι το σκεφτόμαστε. Άσχετα από τα προβλήματα που έχουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε έτσι. Ξέρουμε πολύ καλά με τι ομάδα έχουμε να παίξουμε. Είναι πλήρεις, έχουν μεγάλη ποιότητα σαν παίκτες και σαν ομάδα, αλλά από την άλλη πλευρά κι εμείς έχουμε τα δικά μας δυνατά σημεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε».
Για το παιχνίδι μίλησε και ο βραζιλιάνος διαγώνιος του Τριφυλλιού, Βινίσιους Ραγκουτζόνι, στο paovolleyball.gr αναφέροντας:

«Είναι το el clasico της Ελλάδας. Αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Το γνωρίζω και το διαπίστωσα και πρόσφατα στο ντέρμπι του μπάσκετ».

Για τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός και το κατά πόσο θα τον επηρεάσουν στην αναμέτρηση στου Ρέντη, ο «πράσινος» διαγώνιος σχολίασε:

«Σίγουρα έχουμε προβλήματα. Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός φαντάζει ως το φαβορί αλλά αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό είναι ότι αυτό είναι ντέρμπι αγωνιστικά και στο νου, αλλά θεωρώ ότι είναι ντέρμπι και στην καρδιά. Τέτοια παιχνίδια δεν εξαρτώνται μόνο από την αγωνιστική κατάσταση αλλά και από το πνεύμα του κάθε αθλητή χωριστά και μαζί. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυα
Keywords
Τυχαία Θέματα