Μαζί με τον Λουκά «φεύγει»(;) και το Derby!

Aπ’ το «αντίο» της εφημερίδας Derby News δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λουκάς Βύντρα…
Η εφημερίδα που έχει πολεμήσει τον Παναθηναϊκό όσο λίγες, προανήγγειλε το τέλος της κυκλοφορίας της και απ’ το «αντίο» δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Λουκάς Βύντρα που έχει περίοπτη θέση στο σημερινό πρωτοσέλιδο.

Πρόκειται βέβαια για ένα απ’ τα πολλά «αντίο», καθώς όπως είναι γνωστό το Derby έχει κλείσει ξανά στο παρελθόν. Αυτή τη φορά το
απλήρωτο προσωπικό απειλεί με απεργία αρκετών ημερών και ο εκδότης φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να κατεβάσει τα ρολά. Εκτός κι αν είναι απλώς μια κίνηση τακτικής από πλευράς του... Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα για τους ανθρώπους που είτε εργάζονταν «σκλαβωμένοι» σε ένα καθεστώς ομηρίας χωρίς να πληρώνονται, είτε είχαν ένα (όποιο) εισόδημα το οποίο θα πάψει να έρχεται.

Σε μία λοιπόν από τις τελευταίες εκδόσεις του Derby δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η τακτική της προπαγάνδας και των «μισών αληθειών» που τόσο αγάπησαν οι λιγοστοί - βάσει των δελτίων κυκλοφορίας - αναγνώστες της.

Ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Γκόντζος γράφει:

«Έφυγε ο Βαρδινογιάννης, αδρανοποιήθηκε ο Γιαννακόπουλος, ρίζωσε ο Βγενό και ο Πατέρας (…)»

Φυσικά ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε πως ο Βαρδινογιάννης έφυγε μη αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη από αυτές που του ζητήθηκαν, με τις διοικήσεις που ο ίδιος όριζε να έχουν διογκώσει τα χρέη και με τον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στελεχωμένος με πρόσωπα του στενού κύκλου του.

Όσον αφορά τον Βγενόπουλο, το ότι κράτησε το ποσοστό της τάξης του 10%, όντας ο μόνος συνεπής στις ΑΜΚ από όλους τους μετόχους, προφανώς ερμηνεύεται ως ότι… ρίζωσε.

Τέλος, για τους Γιαννακόπουλο και Πατέρα θυμίζουμε πως και οι δύο δε συμμετείχαν με το ποσοστό τους στην τελευταία ΑΜΚ και επομένως μειώθηκε η μετοχική δύναμή τους στην ΠΑΕ, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι και οι δύο έχουν επιλέξει να μην τοποθετούνται πάνω στις εξελίξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προφανώς αυτό για τον εκδότη ερμηνεύεται πως ο μεν Γιαννακόπουλος αδρανοποιήθηκε και ο δε Πατέρας… ρίζωσε.

Αλλά έτσι δεν μετέφραζαν πάντα τα γεγονότα;
Keywords
Τυχαία Θέματα