Με πάθος για «σκούπα» στη Νέα Σμύρνη

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και θέλει να κάνει το 3-0 που θα τον στείλει αλώβητο στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο επιβλητικές νίκες επί του Πανιωνίου στο Ο.Α.Κ.Α., αγωνίζεται σήμερα στη Νέα
Σμύρνη (03/6, 20:00, ΕΤ1) με στόχο να «σκουπίσει» τη σειρά και να επικεντρώσει την προσοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το Τριφύλλι δεν ξεχνά την ήττα που γνώρισε στη regular season από τους Νεοσμυρνιώτες και θέλει να κατέβει στο παρκέ με συγκέντρωση, σοβαρότητα και πάθος, ώστε να τσεκάρει από σήμερα το εισιτήριό του για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Στεφάν Λάσμε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο δεύτερο ματς με τον Πανιώνιο και θα αγωνιστεί κανονικά.

Οι «πράσινοι» είχαν και μία ευχάριστη έκπληξη στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής. Ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκε στα παλιά του λημέρια και είδε τους παλιούς του φίλους. Άλλωστε, τα αισθήματα μεταξύ του πολυτιμότερου ξένου που έχει αγωνιστεί στην ομάδα και των ανθρώπων του Τριφυλλιού για τον Μπατίστ, είναι αμοιβαία. Η επίσκεψή του αντιμετωπίστηκε με μεγάλη χαρά απ΄όλους, ενώ και ο ίδιος ο Μάικ φάνηκε συγκινημένος. Να σημειωθεί ότι στον πρώτο αγώνα με τον Πανιώνιο στις εξέδρες του Ο.Α.Κ.Α. βρέθηκε η σύζυγος του Μπατίστ, Σάρα. Ο Μάικ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε άπαντες στην ομάδα, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλιούς του συμπαίχτες και συνεργάτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα