Κοντά στην Μπριζ ο Φουρλάνος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να χάσει και τον Φουρλάνο, χωρίς να καρπωθεί τίποτα, παρά μόνο τα τροφεία!

Υποτίθεται πως όταν θες να υπερηφανεύεσαι για τις πιο… σύγχρονες εγκαταστάσεις και για Ακαδημίες που λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα, τότε πρέπει τουλάχιστον να έχεις κάποιο κέρδος από αυτές.

Ο Παναθηναϊκός
κινδυνεύει να χάσει μέσα σε δύο χρόνια δύο παίκτες που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην Παιανία, ως ελεύθερους, χωρίς να μπει στα ταμεία του ούτε ευρώ, παρά μόνο τα τροφεία!

Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη, που αγωνίζεται πλέον στην Πάρμα αφού δεν φρόντισε η διοίκηση Γόντικα να του κάνει κάποια αξιοπρεπή πρόταση (αντιθέτως προτίμησε να του στείλει… εξώδικο) και για τον Σπύρο Φουρλάνο, που σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα φέρεται πως έχει στα χέρια του προσύμφωνο της Μπριζ και σκέφτεται σοβαρά να το υπογράψει.

Στην περίπτωση που υπογράψει τότε ο παίκτης από του χρόνου θα ανήκει στην Μπριζ και ο Παναθηναϊκός θα πληρωθεί μόνο για τα τροφεία του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος για να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία θα πρέπει η Κλαμπ Μπριζ να ενεργοποιήσει το προσύμφωνο μέχρι τις 30/4, αλλιώς ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ή θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα