Πολύ κοντά στον Καζιγιάμα ο Παναθηναϊκός

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιοχέι Καζιγιάμα και την Τόκυο FC για εξάμηνο δανεισμό του παίκτη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν ο ιάπωνας μέσος από τον Γενάρη θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τέθηκε και οψιόν αγοράς!...

O Παναθηναϊκός
φέρεται πως είναι μια ανάσα από τον Γιοχέι Καζιγιάμα, καθώς το θέμα που έβγαλαν οι Ιάπωνες φαίνεται να ισχύει και οι διαπραγματεύσεις είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο επίπεδο.

Στη Λατινική Αμερική έψαχνε ο Παναθηναϊκός για «δεκάρι», αλλά το βρήκε στην Άπω Ανατολή. Tο Τριφύλλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα αθλητικών ιστοσελίδων, έχει έρθει σε συμφωνία με την Τόκιο Φόκιο FC για τον εξάμηνο δανεισμό του Γιοχέι Καζιγιάμα, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2013, κάτι που επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Ο 27χρονος ιάπωνας επιτελικός μέσος είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Παναθηναϊκού και τη δυνατότητά του να παίξει στην Ευρώπη και είπε το «ναι» στην ευκαιρία που του δόθηκε. Στον Τύπο της Ιαπωνίας γίνεται λόγος για τελειωμένη διαπραγμάτευση και ο παίχτης αναμένεται να ενσωματωθεί το συντομότερο στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, κυκλοφορεί το σενάριο βάσει του οποίου ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ για το δανεισμό του, καθώς ο ποδοσφαιριστής έρχεται μέσω ατζέντη και τον συνοδεύουν χορηγίες ιαπωνικών εταιρειών.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, θα πρόκειται για ένα συμφέρον deal, με μηδενικό κόστος για την ΠΑΕ, αφού ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν ποδοσφαιριστή σε θέση που «πονά», ανοίγοντας ταυτόχρονα την αγορά της Άπω Ανατολής.

Ποιος είναι ο Καζιγιάμα

Ο ιάπωνας μέσος (γεννηθείς στις 24/9/85, ύψους 1,80μ.) έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου του (Τόκυο) και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ διακρίνεται για την τεχνική κατάρτιση και την καλή πάσα του και με τα δύο πόδια. Μέχρι σήμερα στην ομάδα του έχει καταγράψει 242 συμμετοχές και 21 γκολ.

Το επίσημο ντεμπούτο του το έκανε στις 8 Μαρτίου του 2003 κόντρα στην Γιοκοχάμα για το Nabisco Cup. Το 2004, σε ηλικία 19 ετών, εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα όμως ένα χρόνο αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και χειρουργήθηκε. Στα αξιοσημείωτα, η ενεργός συμμετοχή του σε τρία ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

Από το 2008 φορά τη φανέλα με το νούμερο 10 στην πλάτη, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Τον Δεκέμβριο του 2009 μπήκε ξανά στο χειρουργείο για πρόβλημα στον αστράγαλό του, το οποίο ξεπέρασε άμεσα.

Το όνειρο του Γιοχέι Καζιγιάμα παραλίγο να υλοποιηθεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο, όταν δοκιμάστηκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η ομάδα τότε της β' κατηγορίας της Γερμανίας τον είχε στο προπονητικό της καμπ τον Γενάρη του 2012, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.
Keywords
Αναζητήσεις
καζιγιαμα παο
Τυχαία Θέματα