gymnos vardinogiannis vgenopoulos

Ο βασιλιάς είναι γυμνός και η αυλή «τυφλή»

Επιτέλους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Βαρδινογιάννης δείχνει τις πραγματικές προθέσεις του που δεν είναι άλλες από την εκδικητική διάλυση της ομάδας, για την οποία η οικογένειά του θα έπαιζε ρόλο... εγγυήτριας, όπως έλεγε ο ίδιος παρκάροντας τις μετοχές του!

Η πραξικοματική παραίτηση των μελών του ΔΣ τα οποία ορίστηκαν από την οικογένεια του μεγαλομετόχου, έμοιαζε με τη σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι του ψέματος και της διαστρέβλωσης της αλήθειας και έστω και τώρα, κάποιοι θα είχαν το σθένος να πουν την αλήθεια.

Φαίνεται όμως, ότι το ξεμπρόστιασμα είναι καθολικό. Εκτός από τους παρκαρισμένους εγγυητές που στέλνοντας στα τάρταρα την ομάδα που παρέλαβαν ως απόλυτη κυρίαρχη στην Ελλάδα πριν από 33 χρόνια επιβεβαιώνουν όσα... παιδιά φώναζαν τόσο καιρό ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, καθώς και ότι η αυλή είναι «τυφλή».

Και δεν αναφερόμαστε καν στην εφημερίδα Derby, της οποίας ο εκδότης Κώστας Γκόντζος είναι γνωστό ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αλλωστε είναι προφανές ότι ο έμπειρος εκδότης στα περισσότερα άρθρα του δεν φαίνεται να κόπτεται ιδιαίτερα για τον Παναθηναϊκό, όσο για τον Τζίγγερ.

Αναφερόμαστε στην (δήθεν) Πράσινη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που με την προσφιλή τακτική της τσουβαλιάζει τους πάντες και τα πάντα, εκτός φυσικά από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος αναφερόμενος στη διάλυση του ΔΣ δήλωσε «όχι παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού» και υποσχέθηκε «θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα».

Αναφερόμαστε στις (προφανώς ερυθρόλευκης απόχρωσης) «αντικειμενικές» που απέμειναν στα περίπτερα έπειτα από το λουκέτο που μπήκε σε Φίλαθλο και Εξέδρα. Τη SportDay των έμπειρων αναλυτών που δίπλα στον πρωτοσέλιδο τίτλο της «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» αναφέρουν: Βγενόπουλος – Πολέμης σαν «έτοιμοι από καιρό» ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.

Και φυσικά αναφερόμαστε στο Goal, ιδιοκτησίας Μπόμπολα, του συνέταιρου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Mega Channel και κατασκευαστή που ανέλαβε την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό. Η συγκεκριμένη εφημερίδα προχωράει περισσότερο εξηγώντας (;) ότι Τζίγγερ και Βγενόπουλος σκοτώνουν τον ΠΑΟ καθώς μετά τον μεγαλομέτοχο ο Mr. MIG την... έκανε και πάλι, ζητώντας πίσω το 1,7 εκατ. ευρώ που είχε βάλει για την αύξηση. Μάλιστα ο πρωτοσέλιδος τίτλος ήταν ακόμη πιο προκλητικός: Πάρκαραν και οι «σωτήρες»!

Η είδηση και το σημαντικό για όλα τα προαναφερόμενα έντυπα και φυσικά για τους ανθρώπους που τα διευθύνουν και οι οποίοι ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για τους πρωτοσέλιδους τίτλους, δεν είναι η διάλυση του Παναθηναϊκού, αλλά τι κάνει με τα χρήματά του ο Βγενόπουλος.

Ακόμη κι έτσι όμως, καταφέρνουν να ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ την αλήθεια, καθώς είναι τελείως διαφορετικό να μπλοκάρεις τα χρήματα που διαθέτεις ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ (την πληρωμή οφειλών και χρεών που άφησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη εν προκειμένω), και εντελώς διαφορετικό να «την... κάνεις» και να «ζητάς πίσω» ή να «παίρνεις π
Keywords
Τυχαία Θέματα