Εξετάζει Πέρες και Βιτόρια

Για τον Γκιγιέρμο Πέρες της Βέροιας και τον Στίβεν Βιτόρια της Εστορίλ ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Στον Παναθηναϊκό, πέραν της προσπάθειας για είσοδο στα πλέι οφ, κοιτάζουν και οικονομικές περιπτώσεις, για ενίσχυση της ομάδας την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι «πράσινοι» βλέπουν ζεστά τον Γκιγιέρμο
Πέρες της Βέροιας. Ο 25χρονος ισπανός επιθετικός εξετάζεται από το Τριφύλλι και μάλιστα άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να είχαν μια πρώτη επαφή μαζί του για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. Ο παίχτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το 2014, αλλά εάν η Βέροια υποβιβαστεί, τότε θα μείνει ελεύθερος και είναι αρκετά πιθανό να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη περίπτωση που απασχολεί τους «πράσινους» είναι αυτή του Στίβεν Βιτόρια της Εστορίλ. Ο 26χρονος πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, αρνήθηκε να ανανεώσει με τη νυν ομάδα του, ενημερώνοντας πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του, με την Παλέρμο και τη Σιένα να ενδιαφέρονται επίσης για τον υψηλόσωμο αμυντικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα