Έκαναν τα εύκολα... δύσκολα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, μπορεί να έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν εξασφάλισε την πρόκριση λόγω ατομικών λαθών, επιπολαιοτήτων των ποδοσφαιριστών του και εξαιτίας και της διαιτησίας...

Ένα γκολ του Σο και ένα του Τοτσέ έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πλατανιά (2-1) στο ΟΑΚΑ,
όμως η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στα Χανιά αφού οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού πέταξαν στα σκουπίδια όσες μεγάλες ευκαιρίες δημιούργησαν στο παιχνίδι και στο τέλος το πλήρωσαν με ένα φτηνό γκολ, χάρις σε πέναλτι που έκανε ο Πίντο.

Οι παίκτες του Φάμπρι έπαιξαν κατά γενική ομολογία ελκυστικό ποδόσφαιρο και απέδειξαν -για άλλη μία φορά- πως φέτος όταν έχουν... κέφια θυμούνται το τόπι και όποτε όχι παίζουν σαν... απλήρωτοι και πως οι τελευταίοι που έχουν ευθύνες για τη φετινή αγωνιστική κατάντια είναι οι προπονητές (Φερέιρα, Ρότσα).

Από τους διακριθέντες του αγώνα είναι οι πλάγιοι μπακ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σεϊταρίδης και ο νεαρός Χουχούμης που έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και στο επιθετικό σκέλος.

Το σκορ άνοιξε με καρφωτή κεφαλιά ο Σο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σεϊταρίδη. Το 2-0 έγραψε ο Τοτσέ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ, εκμεταλλευόμενος αμυντικά κενά του Πλατανιά.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως μπορεί να καταλογίζει ο καθένας τα χίλια μύρια στον Ισπανό φορ, όσον αφορά την αγωνιστική ποιότητά του. Ο τρόπος πάντως που πανηγυρίζει τα τέρματά του, χαϊδεύοντας το Τριφύλλι στο στήθος, φέρνει χαμόγελα στις κερκίδες.

Από τον Πλατανιά, πέραν του γκολ που πέτυχε από εκτέλεση πέναλτι ο Ναζλίδης, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο τερματοφύλακας Λαζαρίδης. Ο πορτιέρο της ομάδας των Χανίων «έβγαλε» δύο «σίγουρα» γκολ. Πρώτα σε σουτ του Μαυρία, έπειτα από συνεργασία για highlight με τους Κουίνσι και Χουχούμη και στο δεύτερο ημίχρονο σε σουτ του Φορναρόλι.

Η διαιτησία, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν καλή, θα μπορούσε να δώσει στον Παναθηναϊκό ένα πεντακάθαρο πέναλτι στον Σεϊταρίδη και έτσι η υπόθεση πρόκριση να ήταν μία τυπική διαδικασία. Όταν όμως αντιμετωπίζεις τον Πλατανιά, μία από τις πλέον ευνοημένες από τη διαιτησία ομάδα και λέγεσαι Παναθηναϊκός -δηλαδή η ομάδα που φέτος έχει "σφαγιαστεί" όσο καμία άλλη- τότε τέτοια σφυρίγματα είναι απλώς αναμενόμενα.

Το παιχνίδι έκλεισε με τριπλή ευκαιρία για τον Πλατανιά και γιούχα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (από τις κεντρικές κυρίως θύρες του ΟΑΚΑ) προς τους παίκτες της ομάδας τους που πήγαν να χάσουν μία σίγουρη νίκη μέσα από τα χέρια τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα