Μπράβο ρε Νίκο!

Ο Νίκος Κοκκινάκης, σκοπευτής του Παναθηναϊκού και συντάκτης του GreenZone σε θέματα Eρασιτέχνη, πέτυχε ατομικό ρεκόρ στους αγώνες της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ο ίδιος αναλύει τις επιδόσεις των αθλητών του Τριφυλλιού στους αγώνες. Εμείς το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι πως ενώ πρόκειται για μία πάρα πολύ σημαντική επιτυχία για έναν σκοπευτή να σπάει το ρεκόρ του μετά από 20 χρόνια στο άθλημα, και πως ενώ τα μετάλλια για το Τριφύλλι σπανίζουν, ο ίδιος στο
άρθρο του στέκεται περισσότερο στα νέα παιδιά, στο νέο αίμα του Συλλόγου που αποτελεί το μέλλον του και στις πολύ καλές επιδόσεις που πέτυχαν.

Αν μη τι άλλο, εκτός από εξαιρετικός αθλητής, ο Νίκος διαθέτει Παναθηναϊκό ήθος, που και αυτό σπανίζει στις μέρες μας, και του αξίζει ένα διπλό μπράβο!

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Οι σκοπευτές του Παναθηναϊκού μας, έδωσαν το παρόν σε 3 αγωνίσματα. Οι Δημήτρης Κατσίρης, Γιάννης Καμπούρης, Νίκος Παρασκευόπουλος και Νίκος Κοκκινάκης προσπάθησαν για το καλύτερο.

Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε τον Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος έριξε για πρώτη φορά με όπλο και πέτυχε 470/600. Είναι μια εξαιρετική επίδοση για αρχάριο. Φάνηκε ότι και αυτός αλλά και ο Κατσίρης (που επίσης έχει ρίξει ελάχιστες φορές) είναι ΤΑΛΕΝΤΑ και ότι με λίγη δουλειά μπορούν να πετύχουν πολλά.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος έριξε σε 2 αγωνίσματα σήμερα. Στο Ελεύθερο Πιστόλι και στο Τουφέκι Πρηνηδόν. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια του και κατάφερε στο Ελεύθερο Πιστόλι να καταλάβει την 3η θέση ανάμεσα σε 4 αθλητές (393/600) και στο Πρηνηδόν έκανε 478 /600.

Τέλος, καλή ημέρα ήταν για τον Νίκο Κοκκινάκη γιατί με προσωπικό του ρεκόρ (551/600) κατέλαβε τη 2η θέση ανάμεσα σε 12 αθλητές. Αυτό έδωσε μεγάλη χαρά και στον ίδιο αλλά και στους συναθλητές του, μιας και είναι η πρώτη φορά που στους αγώνες που διοργανώνει η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ, αθλητής του Παναθηναϊκού μας, καταλαμβάνει μία από τις 3 πρώτες θέσεις. Είναι άξιο σημείωσης, οτι φέτος, ο Κατσίρης στην Σπάρτη και ο Κοκκινάκης σήμερα στον Βύρωνα, έχουν χαρίσει στον Παναθηναϊκο μας, 2 αργυρά μετάλλια.

Μιλάμε για ένα τμήμα που δεν έχει ούτε προπονητές, δεν έχει ούτε δική του αίθουσα!

Έρχεται ωστόσο κόσμος, επαναδραστηροποιούνται αθλητές της ομάδας και κατά συνέπεια όλοι μας είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι!
Keywords
Τυχαία Θέματα