Απίστευτο! Ο Βύντρα ήθελε, ο Μαρινάκης όχι

Αρχικό «όχι» του Βύντρα στη Λεβάντε για χάρη του ΟΣΦΠ. Τελικά τον παίκτη «έκοψε» ο Μαρινάκης γιατί δεν τον ήθελαν οι οπαδοί στο λιμάνι...
Μία εικόνα που θα λείψει από πολλούς εντος Παναθηναϊκού
Αυτό που προκύπτει από τα ρεπορτάζ (για την ακρίβεια από τα φιλο-βυντρικά ρεπορτάζ) είναι πως ο παίκτης ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό.

Για
να τα υπογράφει ο Δήμος Μπουλούκος, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης στο Mega, ιδιοκτησίας μεταξύ άλλων Μπόμπολα – Βαρδινογιάννη, κάτι θα ξέρει!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Μπουλούκου ο Λουκάς Βύντρα είχε ήδη από εχθές πρόταση της Λεβάντε, ψήφισε όμως Ολυμπιακό! «Δεν σκεφτόταν άλλη ομάδα για την ακρίβεια» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο!

Ο λόγος που δεν έγινε η μεταγραφή είναι επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφουγκράστηκε τελευταία στιγμή το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε στο λιμάνι, καθώς ο παίκτης ήταν ανεπιθύμητος.

Όχι πως μας ενδιαφέρει πως λειτουργούν στον ΟΣΦΠ -το αντίθετο- αλλά έχει ενδιαφέρον ότι τελικά δεν αποκτήθηκε ο Βύντρα επειδή δεν τον ήθελε μερίδα των οπαδών, ενώ στον Παναθηναϊκό ο ίδιος παίκτης είναι ανεπιθύμητος από τους οπαδούς και παρέμενε αμετακίνητος για εννέα χρόνια, διχάζοντας την κερκίδα...

Επικοινωνιακά, μάλιστα, ο Ολυμπιακός -επειδή είχε αρχικά συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή- έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ non-paper τη «γραμμή» και τις εξηγήσεις για τη μεταγραφή που παρουσιαζόταν ως κλεισμένη... Οσο για το non paper της πλατείας Αλεξάνδρας το οποίο βρίσκεται στα χέρια του GreenZone χρήζει ειδικής μελέτης και αναφοράς για να γίνει κατανοητός ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει η μαζική προπαγάνδα στην Ελλάδα και ειδικά στα αθλητικά θέματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα