Αλαφούζος: «Η Real News εκφράζει τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Αλαφούζος έγραψε στο twitter για τα παραπλανητικά δημοσιεύματα στα θέματα του Πάπε Σο, για την εφημερίδα Real News που εκφράζει τις θέσεις του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού και διέψευσε ότι θα υπάρξει «ψαλίδι» στα μεγάλα συμβόλαια...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ενημερώθηκε για τα γραφόμενα σε εφημερίδες και τοποθετήθηκε μέσω του προσφιλούς του Twitter για να εκφράσει τη στήριξή του στον Χαμπίμπ Σο, καθώς γράφτηκε πως σκέφτονται στον Παναθηναϊκό μέχρι και διακοπή του συμβολαίου του.

«Ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει τον Χαμπιπ Σο! Του ευχόμαστε περαστικά ! Στηρίζουμε τους έντιμους αθλητές μας έως το τέλος!».

Συνεχίζοντας, ο Γιάννης Αλαφούζος επιτέθηκε με ένα καυστικό «τιτίβισμα» στην εφημερίδα Real News και την κατηγόρησε ως εκφραστή του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Κριστόφ Βαζέχα που φιλοξενήθηκαν, μέσω των οποίων ο Πολωνός κατηγόρησε ανοιχτά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού που του παραχώρησε τόση ελευθερία κινήσεων.

«Η Real News εκφράζει τον B. Mαρινάκη αλλα και το πιο φανατικό τμήμα του Ολυμπιακού. Πάντα προσπαθεί να ζημιώσει τον Παναθηναϊκό μας ...», ήταν η απάντηση του.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε άλλα δημοσιεύματα που μιλούσαν για «ψαλίδι» των μεγάλων συμβολαίων του Τριφυλλιού:

«Ο Παναθηναϊκός σέβεται τις υποχρεώσεις του. Τα περί των αμοιβών των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών μας δεν μας εκφράζουν», έγραψε ο Αλαφούζος.
Keywords
Τυχαία Θέματα