To Derby, το παρεάκι και ο πόλεμος στον Παναθηναϊκό...

Πώς εμφανίζεται «ενωτικός» ο εκδότης Γκόντζος και πώς το επιτελείο χωρίζει σε στρατόπεδα παίκτες και παράγοντες του Τριφυλλιού!
Ο Κώστας Κατσουράνης παραμένει στο στόχαστρο των αρθρογράφων του Derby, όπως φυσικά οι μέτοχοι της ΠΑΕ και ο προπονητής της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα Ο εκδότης της (δήθεν) πράσινης εφημερίδας «Derby
News» με ημερήσια κυκλοφορία που μετά βίας φτάνει τα 2.000 φύλλα πανελληνίως, Κώστας Γκόντζος στην καθημερινή στήλη του εμφανίζει «ενωτικό» χαρακτήρα. Στηρίζει το εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου και εν πολλοίς έχει πάψει να ασχολείται με τους «κακούς» πολυμετοχικούς.

Η εφημερίδα που πολέμησε όσο καμία άλλη τον Παναθηναϊκό επί πολυμετοχικότητας και κυρίως τη διετία της διοίκησης του Νικόλα Πατέρα, δεν άλλαξε πρόσωπο. Απλά κάποιοι φόρεσαν τον μανδύα του καθωσπρεπισμού μπας και επιβιώσουν στη νέα εποχή που ανατέλλει στον Σύλλογο. Στην εποχή της Παναθηναϊκής υγείας που ξεκίνησε το 2008.

Στα πρωτοπαλίκαρα του... ανταρτοπόλεμου που μαίνεται αυτή την εποχή στον Παναθηναϊκό προστέθηκε κι ένα νέο φρούτο. Ο Λαμπρούκος, ο μπαλαντέρ, ο οποίος ξεκίνησε με προτάσεις – ανέκδοτα για το στοίχημα όπου είναι ικανός να χάσει παίζοντας ακόμη και... τριπλή, ενώ ακολούθως είχε εισέλθει στο κλαμπ των πριγκιπολάγνων. Τώρα μαζί με τον ανώνυμο της στήλης «Οff the record» και τον... μαύρο Πιτ αποτελούν τα πρωτοπαλίκαρα της προπαγάνδας, θυμίζοντας τις παλιές... καλές ημέρες της εφημερίδας που απέκτησε το προσωνύμιο «Πράβδα» για ευνόητους λόγους.

O Λαμπρούκος μπαλαντέρ κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση του Κώστα ΓκόντζουΑγαπημένο τους σπορ οι κριτική στον προπονητή και φυσικά σε όποιους παίκτες αρέσουν στην πράσινη εξέδρα. Για τους συγκεκριμένους «αρθρογράφους» οι μόνοι προπονητές που ήταν υπεράνω κριτικής ήταν ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι και ο Ζοζέ Πεσέιρο... Εχουν την ίδια γραμμή με τον σύνδεσμο φιλάθλων (;) «Παναθηναϊκός Fans», o οποίος διαφημίζοντας τις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας γράφει: «Απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον βρίσκεται μαζί μας στην θύρα του συνδέσμου κατά την διάρκεια των αγώνων, είναι να μην βρίζει όσους φορούν την δοξασμένη φανέλα με το Τριφύλλι ή προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν από οποιοδήποτε πόστο στον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό».

Καταπληκτική κίνηση θα σκεφτεί κάποιος. Παναθηναϊκή. Αρκεί να σταματήσει εκεί το διάβασμα, καθώς στις αμέσως επόμενες προτάσεις εμφανίζεται το αληθινό πρόσωπο του... συνδέσμου. Απολαύστε πως οι ίδιοι ΔΕΝ βρίζουν όσους πρόσφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν από οποιοδήποτε πόστο στον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό:
«Καραγκούνη, στο καλό και ούτε να μας γράφεις...
Δυστυχώς ο Κατσουράνης έμεινε, ελπίζουμε να βάλει μυαλό, αλλιώς...»

Ακριβώς στο ίδιο ύφος κινούνται και οι αρθρογράφοι του Derby. Γράφουν μισές αλήθειες, ασκούν κριτική στον προπονητή προφανώς επιδιώκοντας να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μουρμούρα στις εξέδρες και φυσικά να στοχοποιούν ποδοσφαιριστές επιβεβαιώνοντας ότι έχουν πλήρη άγνοια του αθλήματος. Ετσι καταλήγουν να χρησι
Keywords
Τυχαία Θέματα