Όταν η Κυψέλη έγινε... Τάφος (vids)

Αθλήτριες και οπαδοί τραγουδούν παρέα για το Τριφύλλι. Δείτε στο GreenZone τέσσερα βίντεο από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ...

Δείτε από το GreenZone βίντεο από τα πανηγύρια των φίνων κοριτσιών μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, με το σύνθημα που ζήτησε το πιο φίνο κορίτσι απ΄όλα, η Ξανθή Μυλωνά.

Στην πιο δύσκολη χρονιά του τμήματος, η ιστορία έγραψε Παναθηναϊκός
- Ολυμπιακός 3-2 και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-1, αποδεικνύοντας ότι η φανέλα αυτή έχει τόνους παναθηναϊκής μαχητικής ψυχής.

Aπό τις εικόνες και μόνο γίνεται αντιληπτή η μοναδική σχέση που έχουν ομάδα και κόσμος, με τις παίκτριες να τραγουδούν όλα τα συνθήματα και να μπολιάζονται με τα ιδανικά του Παναθηναϊκού.

Δείτε επίσης, το σύνθημα για την αργεντινή ακραία του Παναθηναϊκού, τη Χίμε Πέρες, που η συμβολή της ήταν καταλυτική στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Η ίδια δέθηκε πολύ με το Τριφύλλι, έδειξε πως είναι ψυχάρα, αγωνίστηκε με πολύ πάθος σε όλα τα ματς και γι' αυτό οι οπαδοί της ομάδας της χάρισαν μία μπλούζα στην οποία αναγραφόταν: "Gracias por todo Jime...Hasta pronto" (Σ΄ευχαριστούμε για όλα Χίμε...Καλή αντάμωση!).

Στο τελευταίο βίντεο, οι συμπαίχτριες της Μυλωνά σηκώνουν την αρχηγό τους στον αέρα, αποθεώνοντάς την μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας.

Όταν σε μία χρονιά που τίποτα δεν πήγε καλά και που δεν διεκδικήθηκε κανένας τίτλος, οι αθλήτριες δέχονται τόση αγάπη από τον κόσμο του συλλόγου, γίνεται αντιληπτό πως δε θα αργήσει το τμήμα να βρεθεί ξανά στην κορυφή, εκεί ακριβώς που είναι η θέση του
Keywords
Τυχαία Θέματα