ON the record: Φύγετε λοιπόν, να ησυχάσουμε!

Αφού δεν θέλουν να πληρώσουν, ας βάλουν την υπογραφή τους στις συμβάσεις με τους φίλους και συνεταίρους τους και ας αποχωρήσουν. Αρκετά ταλαιπώρησαν τον σύλλογο.

Κάθε μέρα που περνάει, ένα πράγμα γίνεται σαφές. Και δε θα σταματάμε να το επισημαίνουμε, με κίνδυνο να επαναλαμβανόμαστε και να γινόμαστε κουραστικοί: ο Παναθηναϊκός έχει μετατραπεί από ποδοσφαιρική ομάδα, σε πεδίο προσωπικών πολιτικών και «άλλων» επιδιώξεων που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Ξέρετε, οι μπίζνες του «δεν πληρώνω»
και των φίλων...

Γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε άρια ούτε ηθικούς φραγμούς ούτε καν τη στοιχειώδη ευπρέπεια. Έχουν χάσει προ πολλού το μέτρο και τον έλεγχο. Με αποτέλεσμα να εκτρέπονται να καταφεύγουν σε συμπεριφορές που μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια φάνταζαν ξένες, όχι μόνο στον Παναθηναϊκά αλλά σε κάθε εκδήλωση που έχει να κάνει με το πολιτισμένο τμήμα του πλανήτη.

Αυτά είναι η λέξη που ταιριάζει στην κατάσταση την οποία δημιούργησαν εκείνοι που είχαν ως μοναδική τους επιδίωξη την άλωση του πιο ιστορικού σωματείου με στόχο το προσωπικό όφελος: «ΕΚΤΡΟΠΗ». Ζούμε περίεργους καιρούς. «Έσχατους» όπως θα τους χαρακτήριζαν οι προφητείες. Ζούμε εποχές στις οποίες βιώνουμε καταστάσεις ξένες και περίεργες.

Για αυτήν την εκτροπή, οι φυσικοί αυτουργοί έχουν τη μικρότερη ευθύνη. Για πολλούς και διάφορους λόγους, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που η δράση της γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Αυτοί είναι οι τελευταίοι που φταίνε. Οι πραγματικοί ένοχοι είναι εκείνοι που τους καθοδηγούν, εκείνοι που καλύπτουν τις συμπεριφορές και εκείνοι που επωφελούνται.

Ολα αυτά που Βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, όλη αυτά η απροκάλυπτη και επιθετική διαστρέβλωση της πραγματικότητας, όλο αυτό το «τσουνάμι» ύβρεων και συκοφαντιών, δεν είναι φυσικά τυχαία. Έχουν προαναγγελθεί με τον πιο επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο. Από την αδιαφορία του μεγαλομετόχου, από το «δεν ασχολούμαι – δεν πληρώνω», από την προαναγγελία των επεισοδίων με την αστυνομία στις ελεγχόμενες εφημερίδες του «συστήματος». Μόνο μικρά παιδιά δεν καταλάβαιναν τι θα ακολουθούσε.

Άλλωστε οι άνθρωποι έχουν μαντικές ικανότητες. Είχαν καταδικάσει κάποιες «συμπεριφορές» που ξαφνικά άρχισαν να υλοποιούνται, είχε καταδικάσει εκ των προτέρων κάποια επεισόδια που έγιναν.

Ξαναγράφουμε λοιπόν αυτό που τονίζουμε καθημερινά. Αφού ούτε θέλουν και (πολύ περισσότερο) πονούν για κάθε ευρώ που πλήρωσαν και βλέπουν ως φορτίο τον Παναθηναϊκού, ας αποχωρήσουν αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους και ας αφήσουν ήσυχο τον Σύλλογο. Αρκετά τον ταλαιπώρησαν 33 χρόνια. Γιατί τροφοδοτώντας (φυσικά εν αγνοία τους) τέτοιου είδους συμπεριφορές, δε θα πετύχουν τίποτα περισσότερο από το να κάνουν ακόμα πιο μελανά τα γράμματα με τα οποία θα τους γράψει η ιστορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα