Μη βιώσιμο το πλάνο κατασκευής στο Βοτανικό

Οι μελέτες των ανθρώπων του Γιάννη Αλαφούζου καταδεικνύουν το πρόβλημα με το γηπεδικό, αφού το πλάνο του Βοτανικού δεν είναι βιώσιμο, λόγω υψηλού ενοικίου στο Δήμο Αθηναίων και περιορισμένης χρήσης των εμπορικών χρήσεων...

Μετά από μελέτες των συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", το πόρισμα που βγαίνει είναι πως το πλάνο κατασκευής του γηπέδου δεν είναι βιώσιμο.

Το γηπεδικό βρίσκεται στις προτεραιότητες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με
τους ιθύνοντες να θέλουν να ξεδιαλύνει το ταχύτερο δυνατόν το ζήτημα του γηπέδου στον Βοτανικό. Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, οι μελέτες δείχνουν ότι το θέμα αυτό παίρνει αρνητική τροπή, αφού είναι ζημιογόνο για το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώνει ένα υψηλότατο μίσθωμα στο Δήμο Αθηναίων και από την άλλη οι εμπορικές χρήσεις του γηπέδου είναι περιορισμένες, καθώς ήδη έχει γίνει η... διανομή τους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται πως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, αντιλαμβανόμενος τον κυκεώνα στον οποίο έχει μπει η ομάδα. Όπως και να 'χει, οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν άμεσα, με τους «πράσινους» να είναι αισιόδοξοι σχετικά με την ψήφιση του νόμου για τη Λεωφόρο, ώστε να αρχίσουν τα έργα και να επιστρέψει το Τριφύλλι το αργότερο ως τον Απρίλιο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Keywords
Τυχαία Θέματα