Kρίσιμη εβδομάδα για Λέτο

Νέος κύκλος επαφών με τον Σεμπαστιάν Λέτο ξεκινά αυτή τη βδομάδα ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε επέλθει συμφωνία στον προτεινόμενο διακανονισμό...

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσέγγισαν την πλευρά του Σεμπαστιάν Λέτο για να βρεθεί η χρυσή τομή στις οφειλές προς τον Αργεντινό και να γίνει αποδεκτός ο συμβιβασμός που του πρότειναν. Ως γνωστόν, υπήρξε διστακτικότητα από
πλευράς του, με τις επαφές να συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα.

Ο κορυφαίος άσσος είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης του Τριφυλλιού που δεν έχει υπογράψει ακόμα τους διακανονισμούς των οφειλομένων του. Παράλληλα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να έχουν διευθετήσει όλα τα ανοικτά θέματα που αφορούν σε οφειλές σε παίχτες τους, ενόψει της εξέτασης από την ΟΥΕΦΑ τον Δεκέμβριο.

Ως εκ τούτου, στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να λύσουν και την τελευταία αυτή εκκρεμότητα, για να περάσουν τον σκόπελο της εξέτασης.

Υπάρχει, σαφώς, και σκέψη για μείωση των αποδοχών του Λέτο, σε συνδυασμό με επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, πρόταση η οποία απορρίπτεται κατηγορηματικά από την πλευρά του παίχτη.

Ωστόσο, η προτεραιότητα είναι η υπογραφή του διακανονισμού και εκεί θα δώσει το βάρος το Τριφύλλι. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις αρχές της εβδομάδας, ο Λέτο θα επιστρέψει στην Μπολόνια, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, η οποία βαίνει καλώς.
Keywords
Τυχαία Θέματα