Σε καλό κλίμα η συνάντηση Αλαφούζου - Μακρόπουλου

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται πως έδωσαν τα χέρια. Καταβάλλει τα οφειλόμενα η ΠΑΕ...

Σήμερα, 27/02 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους δύο άνδρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα και όλα να δείχνουν πως επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναϊκού για το μίσθωμα της Λεωφόρου, ανοίγοντας το δρόμο της επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας στην ιστορική της έδρα.

Στη σημερινή συνάντηση
του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, φέρεται πως βρέθηκε η λύση αναφορικά με τις εκκρεμότητες και οφειλές της ΠΑΕ στη «Μάνα του λόχου» και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και ανακοίνωση από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, όπως φημολογείται πως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στον λογαριασμό του Ερασιτέχνη, ένα μέρος των οφειλόμενων, ύψους 80.000 ευρώ για την περσινή χρήση του γηπέδου.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ προχωρά στα έργα μερικής ανακατασκευής του γηπέδου (στεγανοποίησης, αντιστήριξης), έτσι ώστε η ομάδα να προλάβει να αγωνιστεί φέτος στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα