Dilpo metagrafiko xtyphma

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Πόρτο προκειμένου να ντύσει στα πράσινα τους Αντρέ Πίντο και Ζοζέφ ντε Σόουζα Ντίας.
Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων «η Πράσινη» και «Goal», ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα», προχωρώντας στην απόκτηση τόσο του Αντρέ Πίντο όσο και του Ζοζέφ ντε Σόουζα Ντίας, που είναι οι πρώτες επιλογές του
Ζεσουάλδο Φερέιρα από την πορτογαλική αγορά την οποία γνωρίζει απόλυτα. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού φέρεται να έχει έλθει ο ίδιος σε επαφή με τη διοίκηση της Πόρτο, ώστε να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες και να φέρει τους δύο Πορτογάλους στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά στον Αντρέ Πίντο, η μεταγραφή βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είπε πρόσφατα στους ανθρώπους της Πόρτο ότι δεν θέλει να ξαναπάει δανεικός στην Ολανένσε, όπου και αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά. Αντιθέτως, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Φερέιρα.

Στην περίπτωση του Σόουζα Ντίας, τα πράγματα είναι σίγουρα πιο δύσκολα, καθώς ο 23χρονος αμυντικός μέσος έχει παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στην Γκρέμιο μέχρι το τέλος του 2012. Για να έρθει λοιπόν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να βρεθεί η «φόρμουλα» με την βραζιλιάνικη ομάδα. Το ευχάριστο για το Τριφύλλι πάντως είναι η διάθεση της Πόρτο να βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση, καθώς κι αυτή προτιμά να έχει τον παίκτη σε πιο κοντινή απόσταση. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ξεκινήσεις τις προσπάθειες για να «σπάσει» ο δανεισμός του.
Keywords
Τυχαία Θέματα