3,5 ekatommyria anazitountai

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας απέφυγε να αναφέρει το νούμερο που καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ, ωστόσο στο ΔΣ έγινε ξεκάθαρα λόγος για οφειλές 3,5 εκατομμυρίων ευρώ...
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει πάρει την αδειοδότηση της UEFA, βρίσκεται όμως υπό συνεχή επιτήρηση και αναζητούνται 3,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τέλος του μήνα. Αυτό το αγκάθι
ήταν το κυριότερο κομμάτι της συζήτησης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Γόντικας ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για το ποσό που πρέπει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα είπε φανερά εκνευρισμένος στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε πως ποτέ δεν έχει γίνει επίσημη αναφορά σε οφειλές 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αλήθεια όμως είναι πως η οικονομική πίεση του Τριφυλλιού είναι απίστευτη, το ποσό που συζητήθηκε στο ΔΣ είναι 3,5 εκατομμύρια (χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν συμπεριλαμβάνεται ή όχι η εφορία) και πως οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να προεισπράξουν τις χορηγίες του ΟΠΑΠ.

Επειδή σε όλη αυτή την ιστορία καλείται ο κόσμος του Παναθηναϊκού να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να προσφέρει από το υστέρημά του σε καιρούς ανέχειας, είναι συνετό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να παραμερίσει τις ανακρίβειες και να εξηγήσει με πάσα ειλικρίνια τα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει το Τριφύλλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα