Ζώδια | Πως κάνουν διακοπές

Πώς διακοπάρουν τα ζώδια; Διαβάστε και το δικό σας για να δείτε αν σας αντιπροσωπεύει (λέμε τώρα) και αν τελικά θα τα βρείτε με τους συνοδοιπόρους σας. Καλές διακοπές!
Κριός: Ανέβα στη χιλιάρα και φύγαμε!Μόνο που φεύγει κι έχει ξεχάσει να βάλει βενζίνη. Είναι ικανός να κάνει τρικάβαλο στο παπάκι και να (προσπαθήσει να) πιάσει ταχύτητες που μόνο Hayabusa μπορεί. Ίσως οι καλύτερες διακοπές για αυτόν να είναι ένα road trip ή να γυρίσει όλη την Ευρώπη με μηχανή,
παρέα με άλλους πωρωμένους. Ταύρος: Μωρέ και σπίτι μου καλά είναι!Ο Ταύρος δεν αποχωρίζεται τις ανέσεις του, οπότε για κάμπινγκ ούτε λόγος. Θα κοιτάξει τα οικονομικά του, αλλά για το ξενοδοχείο και την τοπική κουζίνα δε λυπάται τα λεφτά! Αν όμως το ταμείο είναι μείον, τότε η λύση του σπιτιού είναι η καλύτερη εναλλακτική. Γενικώς μην έχετε την απαίτηση να συμμετέχει σε ταξίδια-αστραπή. Δίδυμος: Ταξιδάκι είπες; μέσα!Χιουμορίστας και έτοιμος για όλα, είναι και αυτός κατάλληλος για road trip. Αν και βολεύεται με όλες τις καταστάσεις, προς Θεού μην τον πάτε σε μέρος που να μην έχει κόσμο! Χωρίς κουτσομπολιό και λίγο φλερτ με ντόπιους/ντόπιες, τουρίστες/τουρίστριες δε γίνεται!Καρκίνος: Έλα να πάμε στο νησί, η μάνα σου, εγώ κι εσύ!Πριν πάει διακοπές θα ζητήσει τη συμβουλή της μάνας του. Μην του πείτε για κάμπινγκ, δεν έχει τις ανέσεις του σπιτιού. Προτιμά τα μέρη με λίγο κόσμο και θα έχει μαζί του καβάτζες σνακ και μπύρες (θα γλιτώσετε λεφτά, ποιος τη χάρη σας).
Λέων: Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα;Ο Λέων είναι η ψυχή της παρέας! Και αυτός, όμως, θέλει τις ανέσεις του, για να φαίνεται τέλειος. Η καλύτερη λύση είναι ίσως ένα ξενοδοχείο με σπα. Ακόμα και στην παραλία θα φροντίσει να είναι ντυμένος στην τρίχα και δεν μπορεί να είναι ατημέλητος ούτε στο beach party! Παρθένος: Υγεία (ή μήπως υγιεινή;) πάνω από όλα!Οργανωτικός, με πολλή έμφαση στη λεπτομέρεια, δεν θα πάει να μείνει σε κάποιο μέρος αν δεν βεβαιωθεί ότι είναι όλα καθαρά. Προσέχει πολύ τη διατροφή του και δεν είναι για ανούσια ξενύχτια. Αν, όμως, στο μέρος που θα μείνετε έχει κοντά ζώα, θα του αρέσει, αφού τα αγαπά πολύ. Ζυγός: Δεν έχω πρόβλημα, ό,τι θέλετε εσείς!Ο Ζυγός δε θέλει να χαλάσει την αρμονία στις σχέσεις με την παρέα του ή τον σύντροφό του, για αυτό και είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις διακοπών. Αν, μάλιστα, τσακωθούν κάποιοι από την παρέα, θα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσει. Πάει όπου να’ ναι, αρκεί να μην υπάρξουν εντάσεις. Σκορπιός: Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω!Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής, αλλά έχει τρομερή συναισθηματική ένταση. Θα μπορούσε να είναι χρήσιμος σε ένα κυνήγι θησαυρού κι ας μην είναι περιπετειώδης τύπος, καθώς έχει μια μανία να θέλει να ερευνά τα πάντα και να ξεσκεπάζει την αλήθεια! Τοξότης: Τα ταξίδια του …Μάρκο Πόλο!Η καλύτερη για τον Τοξότη: ταξίδι στο εξωτερικό, για να μην πω γύρο του κόσμου, με σακίδιο. Είναι έτοιμος για όλα και για αυτό δεν παίρνει πολλά πράγματα και του αρέσουν τα ξενόγλωσσα φλερτ. Είναι ιδανικός για road trip (μα τι κόλλημα είναι αυτό, δεν πρέπει να ξαναδώ ταινία τέτοιου είδους!).
Αιγόκερως: Ο πιο καλός ο μαθητής!Ο Αιγόκερως δε θα φύγει για διακοπές αν δεν βεβαιωθεί ότι πέρασε όλα του τα μαθήματα στην εξεταστική. Πιστεύει πως μέχρι και οι διακοπές πρέπει να έχουν νόημα και όχι να είναι απλή ξεκούραση, για αυτό θα πάει σε summer school ή θα δουλέψει.

Υδροχόος: Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια!Ο Υδροχόος θα αναζητήσει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, γιατί δεν του αρέσουν τα ίδια και τα ίδια. Ειδικά όταν πρόκειται για ενασχολήσεις που συμβάλλουν στο καλό του κοινωνικού συνόλου, όπως ο οικολογικός τουρισμός, ο Υδροχόος δεν μπορεί να λείψει.
Ιχθύες: Λίγο κρασί, πολλή θάλασσα…Με τον Ιχθύ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Είτε θέλει να πάει διακοπές σε μέρη όπου θα μπορεί να έρθει σε επαφή με τοπικούς καλλιτέχνες, κυρίως αυτούς που ζουν στον δρόμο, ή θέλει όλη μέρα θάλασσα, με κίνδυνο να αποκοιμηθεί κάνοντας ηλιοθεραπεία, κι ας έχει ξεχάσει να βάλει αντηλιακό!
Γεωργία Μυστρριώτη
Keywords
Τυχαία Θέματα