Το Pornhub ανοίγει δισκογραφική εταιρεία

Οι τάσεις της μουσικής βιομηχανίας θέλουν την εμπορική pop μουσική να αναφέρεται περισσότερο σε ζουμερά κορμιά που βγάζουν μπόλική αγάπη μεταξύ τους αλλά και αίμα, δάκρυα και twerking. Κάτι τέτοια μαντάτα κάνουν χαρούμενο το γνωστό πορνο-site Pornhub που ανακοίνωσε χθες ότι ανοίγει νέο τμήμα δισκογραφικής διανομής, την Pornhub Records.
O διευθυντής PR και marketing της εταιρείας Matt Blake, έκανε μια δήλωση γι` αυτό το γεγονός, που κατέγραψε το Billboard: «Πάντα το Pornhub είχε παρουσία στα μουσικά δρώμενα. Καλλιτέχνες ανέβαζαν τις ακυκλοφόρητες και μη-λογοκριμένες εκδοχές των τραγουδιών τους. Άλλοι μας έδιναν τα videos τους σε αποκλειστικότητα.».

Eπίσης ο Blake μαζί με τον αντί-πρόεδρο της εταιρείας Corey Price αποκάλυψαν πως αναζητούν καλλιτέχνες που να απευθύνονται σε ενήλικο ακροατήριο, δηλαδή teen pop, boy band και άλλα συναφή δεν τους ενδιαφέρουν. Επίσης η εταιρεία ήδη έχει ξεκινήσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού με την συνδρομή έμπειρων καλλιτεχνών για να αναδείξει ένα νέο μουσικό αστέρι που θα εμφανιστεί αποκλειστικά στοPοrnhub TV
Keywords
Τυχαία Θέματα