Το Game of Thrones πηγαίνει σινεμά

Το Game of Τhrones μπορεί να αποδειχτεί πολύ μεγάλο για τη μικρή οθόνη. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο Τσαρλς Ντανς -μπαμπάς Λάνιστερ για τους φαν της σειράς- μιλώντας για την πιθανότητα μεταφοράς της στον κινηματογράφο.

Σε συνέντευξη στην Daily Beast, ο πάντα γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός δήλωσε: «Υπάρχουν συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή για τη μεταφορά της σειράς στο σινεμά. Δεν ξέρω όμως ακριβώς ποιο κομμάτι, ποιες από τις ιστορίες της
σειράς θα αφορά η ταινία. Είναι πάρα πολλές για να χωρέσουν σε ένα φιλμ».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται η προοπτική να μεταφερθεί το Game of thrones στο σινεμά. Ο συγγραφέας των βιβλίων, πάνω στα οποία στηρίχθηκε η σειρά, Τζορτζ Ρ. Μάρτιν, είχε δηλώσει το Μάρτιο ότι έχει πολύ υλικό που θα μπορούσαν να απολαύσουν οι φαν του κινηματογράφου. «Εξαρτάται βέβαια από το πόσο θα κρατήσει η σειρά. Θα φτάσει σε οκτώ, εννιά, 10 κύκλους; θα δούμε....».

Από πλευράς υλικού, πάντως, δεν θα υπάρξει πρόβλημα αφού η φαντασία του Μάρτιν παραμένει αχαλίνωτη. «Τα βιβλία μεγαλώνουν και μεγαλώνουν» είχε εξηγήσει. «Νομίζω πως θα χρειαζόταν ένας συνολικός δεσμός για να ενώσει όλες τις ιστορίες μεταξύ τους, μια παραγωγή προϋπολογισμού 100 εκατομμυρίων δολαρίων για μια ταινία δύο ωρών. Οι δράκοι ξέρετε σε λίγο δεν θα χωρούν στη μικρή οθόνη...».
Keywords
Τυχαία Θέματα