Το Dewar s Big Wall Graffiti Project ολοκληρώθηκε!

Η Αθήνα είναι ήδη πιο φωτεινή, αισιόδοξη και πολύχρωμη, χάρη στο νέο γιγάντιο graffiti που το Dewars και οι Dewarists επέλεξαν να κοσμεί ένα -μέχρι πριν μια εβδομάδα- γκρίζο και αδιάφορο κτίριο.

Δεν χρειάστηκαν πολλά… Η πρωτοβουλία από το Dewar’s, το κέφι και το ταλέντο των Designwars, η ενθουσιώδης υποστήριξη του κοινού, εκατοντάδες λίτρα χρώμα και… ένα κίτρινο μπαλόνι που ταξίδεψε μέχρι τα Σεπόλια, για να αφαιρέσει τη μονοχρωμία της πόλης και να της χαρίσει

λίγο περισσότερο γαλάζιο ουρανό, λίγο περισσότερο χρώμα, λίγο περισσότερη ελπίδα!

Το κοινό δέχτηκε με ενθουσιασμό να βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει τη «γεύση» της πόλης, παίρνοντας μέρος στην ψηφοφορία που ανέδειξε το τελικό σχέδιο. Η πρωτοβουλία του Dewar’s κατάφερε να φέρει κοντά ανθρώπους που πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα γύρω τους και να κάνουν τη ζωή όλων μας ομορφότερη, ανθρώπων που είναι… Dewarists! Η υλοποίηση αυτού του project το αποδεικνύει!

Το Big Wall Graffiti Project της Αθήνας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Graffiti Mural στην Ελλάδα και υπάρχει συνέχεια, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, που θα αποκτήσει κι εκείνη το δικό της τοίχο-έργο τέχνης στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εγνατίας.

Το Big Wall Graffiti Project όμως είναι η αρχή για πολλές ακόμα αλλαγές! Μπείτε κι εσείς στην ομάδα των Dewarist στο www.beadewarist.gr

Be a Dewarist…Change the taste of your city!

Keywords
Τυχαία Θέματα