Τέλειο styling που αντέχει σε ακραίες συνθήκες; Μόνο με Taft gel!

Eδώ και 111 χρόνια, οι ειδικοί του Schwarzkopf στην περιποίηση των μαλλιών δημιούργησαν την Taft, μια πλήρη σειρά προϊόντων styling, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει τέλειο κράτημα σε όλες τις συνθήκες, αφήνοντας παράλληλα τα μαλλιά απαλά στο άγγιγμα.

Η Taft προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων styling gels, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, προσφέροντας ασύγκριτο look και κράτημα για κάθε περίσταση, ακόμα και για τις πιο extreme
συνθήκες.

Στις 31 Μαϊου θα το αποδείξουμε στο Allou! Fun Park!

Με taft το μαλλί σου θα αντέξει, εσύ;
Στην Taft Zone στο Allou! Fun Park θα βρίσκεται ο Taft Hair Stylist που θα δημιουργεί στα μαλλιά των επισκεπτών το πιο extreme look που είχαν ποτέ! Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της Taft θα τους βοηθήσει να βρουν το προϊόν Taft που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ τους και να βγάλουν φωτογραφίες με το νέο τους look, ο καθένας μόνος του ή και με τους φίλους του!

Τώρα είναι όλοι έτοιμοι για extreme fun!
Αφού οι παίκτες έχουν αποκτήσει το πιο extreme look που είχαν ποτέ, ήρθε η ώρα για extreme fun και διασκέδαση!
Τα μαλλιά τους θα δοκιμαστούν στα πιο extreme games του Allou! Fun Park, κερδίζοντας παράλληλα extreme δώρα, όπως Game tickets, Allou! Day Pass και πολύ extreme fun!
Και για τον μεγάλο νικητή, τα δώρα “απογειώνονται”! Τα δέκα καλύτερα looks θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στο κορυφαίο παιχνίδι 6G και να δουν το μαλλί τους να κοσμεί τη συσκευασία του Taft, ενώ ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει και ένα i-Pad mini!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:
http://www.taft.schwarzkopf.gr
https://www.facebook.com/TaftStyling
Keywords
Τυχαία Θέματα