Ταινιά | Άννα Καρένινα

Ο Τζο Ράιτ συνεργάζεται για τρίτη φορά με την Κίρα Νάιτλι, μετά την "Εξιλέωση" και το "Περηφάνια και Προκατάληψη" με σκηνικό αυτή τη φορά τη Ρωσία του 1874 και υπόθεση βασισμένη στο κλασσικό έργο το Λέο Τολστόι.
Η Άννα Καρένινα, σύζυγος του Καρένιν, ενός ισχυρού κυβερνητικού αξιωματούχου, ζει μια ήσυχη ζωή με τις υποχρεώσεις και της συμβατικότητες της ρωσικής αριστοκρατίας της εποχής. Τότε θα γνωρίσει, τον Βρόνσκι, έναν πλούσιο αξιωματικό του στρατού και θα τον ερωτευτεί φτάνοντας στο σημείο να εγκαταλείψει τον σύζυγο και τον
γιο της. Καταδικασμένη από τη ρωσική κοινωνία και τον στενό κύκλο, θα δει και τη σχέση της με τον γοητευτικό αξιωματικό να περιπλέκεται και την ίδια να αντικρύζει αδιέξοδα.Μαζί με την Κίρα Νάιτλι συναντούμε ένα καστ σημαντικών πρωταγωνιστών ενώ ο σκηνοθέτης προσπαθεί να δώσει μια άλλη οπτική της κλασσικής ιστορίας που έχει γυριστεί κι άλλες φορές σε ταινία με πιο πρόσφατη αυτή στην οποία πρωταγωνιστεί η Σοφί Μαρσό. Τα πλάνα, όπως θα δείτε παρακάτω είναι εντυπωσιακά. Δείτε το trailer:

Φωτογραφίες: Laura Sparham / πηγή: focusfeatures.com
Keywords
Τυχαία Θέματα