Συνέντευξη με την Έλενα Παπαρίζου και τους Housetwins

Tην Παρασκευή 13/2, στο studio VOX στην Αγία Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου τραγουδιού των Housetwins σε συνεργασία με τη μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Σ' ένα φιλικό κλίμα, με θαυμαστές και δημοσιογράφους ακούσαμε πρώτοι απ' όλους το "Love Till Its Over", τ' οποίο κυκλοφορεί σήμερα στα ραδιόφωνα και τα ψηφιακά μέσα! Εμείς βρεθήκαμε εκεί, γνωρίσαμε από κοντά την Έλενα Παπαρίζου
και τους Housetwins και μας μίλησαν γι' αυτή τη δυνατή συνεργασία.

Γράφει η Κωνσταντίνα Πελώνη

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με την Έλενα Παπαρίζου; Και πόσο σας άγχωσε η συνεργασία μ' ένα τόσο μεγάλο όνομα της μουσικής σκηνής;H: Η συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου ήταν άπιαστο όνειρο για εμάς. Αρχικά, το τραγούδι το ερμήνευε ένας άντρας, τρεις τόνους χαμηλότερα. Στη συνέχεια, το άκουσε η Έλενα μαζί με τον Γιάννη Δόξα, τους άρεσε και έτσι προέκυψε η συνεργασία! Φυσικά και αγχωθήκαμε, αφού το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας πρέπει να είναι άξιο των προσδοκιών.
Δεύτερος δημιουργός του κομματιού, είναι ο Ολλανδός Leon Paul Palmen. Ο οποίος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα όπως Martin Garrix, Armin Van Buuren και Nicky Romero. Πώς ήταν αυτή η συνεργασία & πώς αισθανθήκατε;Η: Η εταιρεία μας ευθύνεται και γι΄αυτό! Ο μάνατζερ συγκεκριμένα μας έκανε την πρόταση, εμείς δε τον γνωρίζαμε προσωπικά. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο χώρο της μουσικής, με πολλές σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό. Σαφώς, πήραμε πολλά θετικά στοιχεία από εκείνον και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.
Σήμερα ακούσαμε την dance εκδοχή του "Love till its over", αλλά και την acoustic. Τι δηλώνει για εσάς η καθεμία; Θα προωθηθούν και τα δύο στο εξωτερικό; Ε: Η dance εκδοχή σε ξεσηκώνει, η acoustic σε χαλαρώνει. Χρειάζονται και τα δύο πιστεύω. Ανάλογα τη διάθεση, απλά το δεύτερο αναδεικνύει περισσότερο την φωνή. Τα δύο τραγούδια κυκλοφόρησαν σήμερα στα ελληνικά ραδιόφωνα και φυσικά θα τα προωθήσουμε και στο εξωτερικό.
Ο τίτλος κρύβει ένα βαθύτερο νόημα. Τι σημαίνει για εσάς;Ε: Η αγάπη είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μας. Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε ανάγκη ν΄αγαπάμε και ν' αγαπιόμαστε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Πρόκειται για έναν ψαγμένο στίχο, γιατί η αγάπη κρίνεται από τα δύσκολα σημεία της ζωής. Οπότε με όπλο την αγάπη μπορούμε να τα νικήσουμε όλα μέχρι το τέλος!
Τί είναι αυτό που σας δυσκολεύει περισσότερο, οι on stage εμφανίσεις ή το studio;Η: Και τα δύο εμφανίζουν μια δυσκολία. Αρχικά, το studio κρύβει πολλές δυσκολίες, καθώς πρέπει να έχεις άριστες γνώσεις μουσικής. Θέλει αρκετή δουλειά που απαιτούν γνώσεις στη σύνθεση και την παραγωγή μουσικής. Από την άλλη πλευρά, οι live εμφανίσεις κρίνονται από τον κόσμο. Το θέμα είναι η ροή και η επικοινωνία με τον κόσμο. Πρέπει να επιλέξεις το επόμενο κομμάτι σύμφωνα με το τί θα αρέσει στο κοινό σου. Ιδανικά, θα θέλαμε να παίζουμε μουσική on stage με δικά μας κομμάτια! (γέλια)
Το mycampus.gr απευθύνεται κυρίως σε νεανικό, φοιτητικό κοινό. Τί συμβουλή δίνετε στα νέα παιδιά που θέλουν να μπουν στο χώρο της μουσικής;Ε: Θα απαντήσω μέσω ενός αληθινού παραδείγματος. Πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια κοπέλα, η 14χρονη Ρούμπιν. Είχε πάθος με τη μουσική, το τραγούδι και ήθελε ν' αρχίσει την καριέρα της με κάποιο τρόπο. Έτσι λοιπόν, έστελνε βιογραφικά και demo στις δισκογραφικές εταιρείες. Επειδή κανείς δεν της απαντούσε, απόφάσισε να πάει σε μια δισκογραφική, μπήκε στο γραφείο του διευθυντή και άρχισε να τραγουδάει μπροστά σε όλους. Από τότε έκανε πολλές περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και να τα παρατάμε στις δυσκολίες και στα εμπόδια. Αν θέλουμε κάτι πρέπει με επιμονή και υπομονή να το καταφέρουμε.

Ακούστε το τραγούδι

Κωνσταντίνα Πελώνη
Keywords
Τυχαία Θέματα