Σεμινάριο από τον BEST Thessaloniki: «Εξόρυξη και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων»

Ο φοιτητικός οργανισμός BEST Thessaloniki διοργανώνει το σεμινάριο “The Lord Of The Rigs: The White Tower”.

Κάθε χρόνο το BEST Thessaloniki διοργανώνει ένα Πανευρωπαϊκό Σεμινάριο για φοιτητές Μηχανικούς από όλη την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα. Φέτος το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 22 Μαρτίου 2014. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν

διαλέξεις με θέμα την εύρεση και αξιοποίηση υδρογονανθράκων

Το σεμινάριο αποτελεί συνδιοργάνωση της Πολυτεχνικής Σχολής και του Τμήματος Γεωλογίας της σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. Υπεύθυνος καθηγητής είναι ο κ. Ανδρέας Γεωργακόπουλος καθηγητής Τμήματος Γεωλογίας, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (Ε.Δ.Ε.Υ. Α.Ε.).

Στο σεμινάριο συμμετέχουν 22 φοιτητές Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και 10 φοιτητές του ΑΠΘ από διαφορετικά τμήματα και των δύο σχολών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους, συμπληρώνοντας την τεχνική τους εκπαίδευση και αναπτύσσοντας τις ικανότητες τους σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Τέλος, οι ξένοι φοιτητές, μέσω των κοινωνικών εκδηλώσεων του σεμιναρίου, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ελληνική νοοτροπία, να γνωρίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης και να μοιραστούν την δική τους κουλτούρα, διευρύνοντας την Ευρωπαϊκή τους συνείδηση.

To BEST είναι ένας φοιτητικός μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός οργανισμός που στοχεύει στην παροχή συμπληρωματικής εκπαίδευσης στους φοιτητές με την μορφή σεμιναρίων, διαγωνισμών μηχανικών και άλλες δράσεις. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 90 πανεπιστήμια σε 34 χώρες της Ευρώπης.

Το BEST Thessaloniki θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. για την οικονομική συνεισφορά της, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του σεμιναρίου.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το BEST Thessaloniki με τους παρακάτω τρόπους: email: [email protected].org site: www.best.eu.org/thessaloniki facebook: www.facebook.com/best.thessaloniki
Keywords
Τυχαία Θέματα