Πρώτη μέρα στην σχολή, που και πως θα κάνεις την εγγραφή

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ή τουλάχιστον γίνεται μια προσπάθεια στο να ξεκινήσουν ( μιας και οι γραμματείες είναι κλειστές ).

Όπως και να χεί συγχαρητήρια στην εισαγωγή σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Παρακάτω θα βρείς ένα "οδηγό επιβίωσης" για το τι θα αντικρίσεις τώρα που είσαι και επίσημα φοιτητής !!!

Λοιπόν ας αρχίσουμε...Πιστεύω οτι γνωρίζεις ήδη ότι στα πανεπιστήμια υπάρχουν φοιτητικές παρατάξεις κι αν δεν το γνωρίζεις μην φοβάσαι και θα το μάθεις σύντομα.

Απο την πρώτη μέρα ή καλύτερα απο το πρώτο λεπτό που θα πατήσεις το πόδι σου στην σχολή σου

θα δείς μια ξαφνική και μη αναμενόμενη ( για σένα τουλάχιστον ) χαρά στα πρόσωπα εκείνων που θα σε δούν. Μην αγχώνεσαι είναι παραταξιακοί φοιτητές !!! Αν ασχοληθείς μαζί τους είναι καθαρά στο δικό σου χέρι και ιδεολογία.Κάθε ένας απο αυτούς εκπροσωπεί την δική του παράταξη, στην προσπάθεια τους να "τσιμπήσουν" όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα...Όποιος και να σε πιάσει λοιπόν θα σου δείξει και ακριβώς τα ίδια πράγματα ,εκτός βέβαια της αριστεράς που έχει μια άλλη ιδεολογία για όλα...

Έτσι απο την πρώτη μέρα κιόλας, θα έχεις καταφέρει να αυξήσεις κατα πολύ των αριθμών στο κινητό σου, θα έχεις μάθει ήδη τα στέκια της κάθε παράταξης και πού είναι το κάθε τι στην πόλη σου....Κάπως έτσι θα περάσει η πρώτη μέρα σου σαν φοιτητής...

Είσαι έτοιμος;;;;; γιατί η φοιτητική ζωή μόλις ξεκίνησε !!!! Καλή σταδιοδρομία :)

Γιώργος Μετοχιανάκης fb.com/metoxianakhs
gew_meto [at] hotmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα