Ποσείδι | 6 τυπάκια που θα συναντήσεις

Ήρθε το καλοκαίρι! Πετάξαμε σημειώσεις, τετράδια και τελειωμένα στυλό και κάτσαμε σοβαρά να σκεφτούμε τί θα κάνουμε και φέτος. Τι εννοείς τελείωσα εξεταστική 5 Ιουλίου και ξεκινάω πάλι αρχές Σεμπτέμβρη; Ούτε δύο μήνες καλοκαίρι; Οι τσέπες άδειες; Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ ακούς μια φωνή να σου λέει «Ποσείιιιιδι»; Αγαπητέ φοιτητή είσαι και εσύ έτοιμος να πας στον πιο in φοιτητικό προορισμό της Ελλάδας. Αλλά άμα νόμιζες ότι τα Τυπάκια θα σ’αφήσουν ήσυχο τώρα που καλοκαίριασε πλανάσαι πλάνη οικτρά! Ο μόνιμος κάτοικος. Με λίγα
λόγια είναι αυτός που φτάνει πρώτος και φεύγει τελευταίος. Βρίσκει την καλύτερη θέση, χαιρετάει με τα ονόματά τους τους μάγειρες και τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, κάνει δηλαδή το Ποσείδι το σπίτι του για δύο μήνες! Είναι γνωστός οπαδός του κάμπινγκ γενικότερα και το γεγονός ότι είναι ολίγον «λέσι» δε σημαίνει ότι δεν είναι οργανωμένος με καλό εξοπλισμό και μεγάλη παρέα που εναλλάσσεται ανάλογα με την περίοδο. Ιούνιο: φίλοι από σχολή, Ιούλιο: παιδικοί φίλοι και κολλητοί, Αύγουστος: το μωρό γιατί είπαμε ο Αύγουστος είναι ο ρομαντικός μήνας του καλοκαιριού. Θα τον ξεχωρίσεις γιατί συνήθως φοράει πουκαμισιά με ανοιχτά κουμπιά και σχέδιο καρό.

Bonus true story: Γνωστός μου που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία αρρώστησε με φαρυγγίτιδα και έμεινε Ποσείδι χωρίς να πάρει καν αντιβίωση και να πάει σε γιατρό. Ε, τί να πεις…
Η ντιβάρα με το πιστολάκι. Πας κάμπινγκ. Αυτό συνεπάγεται ότι θα ζήσεις λίγο την λεσιά στο πετσί σου και θα σου αρέσει κιόλας. Αυτό το ξέρεις καλά, μάλιστα στο έχουν πει. Αλλά όχι ντιβάρα μου. Θες ισιωμένο μαλλί που γνωρίζεις ότι από την ζέστη θα γίνει τζίβα αλλά εσύ εκεί επιμένεις. Άντε ας δεχτώ το πιστολάκι. Το make-up γιατί; Γιατί να καλύψεις το σέξυ μαγουλοκάψιμο από τον ήλιο και να βάλεις κραγιόν στις διακοπές σου; Τι είναι αυτό που ξεπροβάλει από τον σάκο σου; ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ; Αντίο αγαπητοί αναγνώστες, πάω να πέσω από τις σκάλες στο beachobaro που βγαίνει αυτήν την στιγμή που μιλάμε selfies η ντιβάρα.
Bonus true story:4 το ξημέρωμα και εγώ κοιμάμαι στο Ποσείδι. Σηκώνομαι για νερό και βλέπω να ξεπροβάλλουν από τις τουαλέτες βαμμένες, καλοντυμένες με τα νεσεσέρ στα χέρια οι υποψήφιες κλαρινονύφες με μαλλί μπούκλα και smokey eye λες και τις έριξαν μπουνιά. Ή μήπως κάποιος όντως τις έριξε γιατί μου το παίζουν μοντέλα στο πιο «χαλαρό» κάμπινγκ της Ελλάδας; Ή μήπως μαλώσαν γιατί τους τέλειωσε το concealer; Δεν έμαθα ποτέ…
Ο ποσειδοπαρθένος. Είναι η πρώτη του φορά στο Ποσείδι. Πιθανώς πρωτοετής ή φοιτητής μεγαλύτερου έτους που για κάποιο άγνωστο λόγο δεν πήγε κανένα από τα προηγούμενα χρόνια. Χάνεται στον δρόμο παραλία-λέσχη και τις πρώτες δύο μέρες μπερδεύεται και μπαίνει σε λάθος σκηνές. Έχει ακούσει άπειρες ιστορίες για το Ποσείδι και κατά βάθος είχε λίγο άγχος προτού μπει στο κάμπινγκ. Έχει πάρει μαζί του παραπάνω πράγματα από όσα θα του χρειαστούν και φυσικά ηλιακό φορτιστή για ώρες ανάγκης. Όπως και να το κάνουμε, η πρώτη φορά στο Ποσείδι είναι μια μορφή μύησης για κάθε νέο φοιτητή.
Bonus true story:Την πρώτη φορά που πήγα Ποσείδι το νερό είχε κοπεί για δύο μέρες. Υπέροχες αναμνήσεις. Ο μεθυσμένος-μαστουρωμένος-βρίσκομαι αλλού: Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα νερά που βλέπεις κάτω και μυρίζουν σαν οινόπνευμα είναι βότκα από χθες. Η «περίεργη» μυρωδιά που κάτι σου θυμίζει δεν είναι το περίεργο άρωμα της διπλανής σου. Και ο τύπος που τρέχει γυμνός πέρα δώθε 5 τα ξημερώματα και έπειτα σκαρφαλώνει το δέντρο δεν είναι απλά πολύυυυ χαρούμενος που βρίσκεται στο Ποσείδι μετά από μια δύσκολη εξεταστική. Το καλοκαίρι, όπως και να το κάνουμε, είναι η εποχή που οι αναστολές και οι έγνοιες μας αφήνουν και διάφορες σκέψεις μπαίνουν στο μυαλό μας.
Προσοχή όμως γιατί για bonus true story σας έχω καλό μου φίλο που τρέχαμε να τον τυλίξουμε με πετσέτα όταν αποφάσισε να βγει γυμνός στην παραλία το βράδυ μετά από πολλές μπύρες. Ακόμα τον δουλεύουμε! Ο «κοιλιακός». Βγαίνει και σε άντρα και σε γυναίκα και έχει ένα συγκεκριμένο προφίλ. Κοιλιακοί και χέρια τούμπανα που μονίμως κρατούν μια ρακέτα. Α, ναι και ένα baby oil. Τι είναι αυτό με τους πολύ γυμνασμένους και το γεγονός ότι θέλουν να γυαλίζουν; Χάθηκε εντελώς η αξία του καλού 50+ αντηλιακού, που λέω εγώ τώρα, σε προστατεύει από τον ήλιο; Όπως καταλάβατε τιμούν τις ρακέτες και το beach volley, μάλιστα διοργανώνουν και διάφορα τουρνουά στα οποία ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο. Ρε παιδιά πείτε μου και μένα το μυστικό γιατί 2 χρόνια τώρα προσπαθώ να παίξω ρακέτες. Προσπαθώ είπα. Ο τύπος με τα τατού. Οκ, αυτό δεν ξέρω άμα μπορέσει να αποτελέσει ακριβώς τυπάκι γιατί πιο δύσκολο είναι να βρεις τον τύπο «χωρίς τατού». Τι μάστιγα είναι αυτή; Βασικά, γιατί να κάνει κάποιος τατού την χαμογελαστή φατσούλα του Word και το all time classic “Everything happens for a reason”; Επίσης, άμα δει κανείς κάποιον άλλον με τατού αστεράκια και ιστό αράχνης στον αγκώνα ας με ειδοποιήσει έχω να κάνω ορισμένες ερωτήσεις!
Bonus true story: Αντίστοιχα για τα κορίτσια έχουμε την τύπισσα με το brasil. Δεν έχει σημασία το πάχος, το ύψος, η ηλικία. Σημασία πια από ό,τι φαίνεται έχει να βρεις το πιο πρωτότυπο brasil. Ναι, εννοώ το ιδιαίτερο και μοναδικό ροζ brasil με τα βολάν. Original! Κάτι πήρε το μάτι μου για κρόσσια. Κανονίστε κορίτσιαΆμα σας βρει το καλοκαίρι στην όμορφη παραλία του Ποσειδίου αναζητήστε την τύπισσα με το τετράδιο, το στυλό και το ολοκαίνουριο καλοκαιρινό iq magazine η οποία θα ετοιμάζει υλικό για τα Τυπάκια του φθινοπώρου! Κυρίως όμως περάστε καλά, μοναδικά και δημιουργήστε αναμνήσεις με την παρέα σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Πασχαλίδου Όλγα
Keywords
Αναζητήσεις
σεξυ κοριτσια στο ποσειδι, πρωτοετης στο ποσειδι
Τυχαία Θέματα