Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Μέχρι το 2014 το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του πανεπιστημίου

Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (01/07/2010-31.12.2013) κατά τη διάρκεια της οποίας περισσότεροι από 1450 φοιτητές συμμετείχαν, ασκούμενοι σε επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» αρχικώς έδωσε τη δυνατότητα υποβολής αιτήματος για πρόσθετη χρηματοδότηση και επέκταση του Προγράμματος μέχρι 30/04/2014 και στη συνέχεια, στις 28/12/2012 ενέκρινε το σχετικό αίτημα που υπέβαλε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Στη νέα
φάση, πέραν των ήδη συμμετεχόντων Τμημάτων: Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών Ιστορίας & Αρχαιολογίας Μαθηματικών Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Οικονομικών Επιστημών Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης Πληροφορικής Χημείας
θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά και τα Τμήματα: Φιλολογίας Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών και η Ιατρική Σχολή. Έτσι, στη νέα φάση θα συμμετάσχουν 12 από τα 14 Τμήματα του Πανεπιστημίου μας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η Πρακτική Άσκηση αναπτύσσεται και ενσωματώνεται με γοργούς ρυθμούς στην εκπαιδευτική κουλτούρα του Πανεπιστημίου μας.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα συνεχίσει να υποστηρίζει κεντρικά όλες τις διαδικασίες της Πρακτικής Άσκησης και να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους προσπαθώντας να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους φοιτητές, τους φορείς υποδοχής τα Τμήματα και τα μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στη νέα φάση το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα συνεχίσει την διαχειριστική και οικονομική υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Εντός του Ιανουαρίου 2013 θα οργανωθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις στα συμμετέχοντα Τμήματα, ενώ οι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοιτητών θα ανοίξουν, πιθανότατα, στις 23 Ιανουαρίου 2013, για την περίοδο Μάρτιος - Απρίλιος 2013.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο http://gpa.uoi.gr (και στο http://www.facebook.com/gpauoi ) ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (φοιτητές: 2651007478, [email protected] , φορείς: 2651007479, [email protected] ) για περισσότερες πληροφορίες. Το προσωπικό του Γραφείου θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!
Keywords
Αναζητήσεις
πανεπιστημιο ιωαννινων πρακτικη ασκηση
Τυχαία Θέματα