Όταν το Copenhagen Business School συναντά Έλληνες φοιτητές στην Αθήνα.

Δεκαπέντε φοιτητές από το Business School της Κοπεγχάγης κάνουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα. Μέσα από αυτό το ταξίδι θα ερευνήσουν τις αιτίες και τις κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης στην Ελλάδα, αναλύοντας τις επιχειρηματικό περιβάλλον σε μία ασταθής οικονομία.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους θα συναντήσουν 15
Έλληνες φοιτητές οι οποίοι θα επιλεχθούν να αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα, να γνωριστούν, να συνεργαστούν και να δουλέψουν μαζί τους σε δυο ειδικά σχεδιασμένα workshop στην Αθήνα.
To πρώτο workshop θα φιλοξενηθεί στον συνεργατικό χώρο 123p στις 24 Φεβρουαρίου με χορηγία του Warply. Σε αυτό το workshop οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Δανούς φοιτητές, να δημιουργήσουν ομάδες και να παίξουν διαδραστικά επιχειρηματικά παιχνίδια σε ένα πρόγραμμα 6 ωρών το οποίο είναι σχεδιασμένο από τo Thinkbiz ένα φοιτητικό σύλλογο επιχειρηματικότητας.
Tο δεύτερο workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και θα αφορά την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την αστική ευθύνη. Η κοινωνική επιχειρηματικότητα στοχεύει στην επίλυση πιεστικών κοινωνικών προβλημάτων όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η εκπαίδευση, η παροχή υπηρεσιών υγείας, η φτώχεια, ενέργεια, υδάτινοι πόροι κλπ. Η αντιμετώπιση του προβλήματος στο οποίο στοχεύει τίθεται στο κέντρο των δραστηριοτήτων της κοινωνικής επιχείρησης και η επίλυσή του συχνά έρχεται μέσα από την εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων. Μέσα από αυτό το workshop οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πως μπορούν να δημιουργήσουν "κοινωνική αξία" και αλλαγή.
Με το τέλος των workshops το Copenhagen Businesss School διοργανώνει μια δεξίωση στην οποία οι Έλληνες φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά με τους φοιτητές και του καθηγητές από το Copenhagen Business School. Αν θες να είσαι ένας από τους 15 φοιτητές που θα εκπροσωπήσουν την ελληνική πλευρά στα workshops και να συμμετέχεις στο εκπληκτικό πάρτυ, συμπληρώσεις την αίτηση.

Σχετικά με τη Warply H Warply είναι μια νεοσύστατη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του mobile marketing, παρέχοντας μια πλατφόρμα mobile marketing as a service η οποία επιτρέπει σε εταιρείες και εκδότες να στέλνουν άμεσα προσωποποιημένες και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες στους πελάτες τους μέσα απο push notifications σε smart phones
Η Warply ανταποκρίνεται στην ανάγκη διαμόρφωσης άμεσων και αποτελεσματικών στρατηγικών επικοινωνίας στο κλάδο του mobile marketing. Βασίζεται στην ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς και επιτρέπει τη δημιουργία αμοιβαίας επικοινωνίας με τους πελάτες, τη στιγμή που είναι πιθανότερο να αλληλεπιδράσουν με το διαφημιστικό μήνυμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα