Όροι διαγωνισμου "Τα θέματα της εξεταστικής στο mycampus.gr"

Τον διαγωνισμό διοργανώνει η εκδοτική – διαφημιστική εταιρία με τον διακριτικό τίτλο «Media View».

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας που φοιτούν σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο ή Ελληνικό Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την 25/01/2013 και θα ολοκληρωθεί την 28/02/2013 και ώρα 23.59, με σκοπό οι συμμετέχοντες, αφού λάβουν κατά τα κατωτέρω μέρος στο διαγωνισμό, να αποκτήσουν το έπαθλο μετά από κλήρωση παρουσία της δικηγόρου της εταιρίας
mediaview.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο κάθε συμμετέχων/ουσα θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία Facebook και να έχει δηλώσει "fan" της σελίδας: http://facebook.com/mycampus.gr καθώς και της σελίδας https://www.facebook.com/Amigdalou.ION?ref=ts&fref=ts αφού εν τω μεταξύ έχει προηγηθεί αποδοχή από αυτόν τόσο των όρων εγγραφής και χρήσης της ιστοσελίδας του Facebook.

Κατόπιν θα πρέπει να επισκεφθεί την ειδική εφαρμογή (facebook application) του διαγωνισμού και μετά από αποδοχή των παρόντων όρων να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, Email και Τηλέφωνο) καθώς και τα στοιχεία της σχολής στην οποία σπουδάζει. Τέλος, θα πρέπει να επιλέξει ένα αρχείο κειμένου (καταλήξεων DOC, DOCX, PDF) ή εικόνας (JPG, PNG, GIF, JPEG) που θα παρουσιάζει τα θέματα μιας παλαιότερης εξέτασης μαθήματος και πριν επιλέξει την αποστολή του να συμπληρώσει το όνομα του μαθήματος.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και βρίσκονται εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού. Οι έγκυρες συμμετοχές – θέματα θα αναρτώνται ανώνυμα στην ιστοσελίδα http://mycampus.gr
Όλα τα στοιχεία που θα συμπληρώσει ο συμμετέχων/ουσα, θα αποσταλούν κατόπιν συγκατάθεσης του στην διοργανώτρια εταιρία. Ο συμμετέχων φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την αλήθεια, την εγκυρότητα, ακρίβεια και πληρότητα των στοιχείων που καταχωρεί ως στοιχεία του στην αίτηση – φόρμα, και είναι μόνος υπαίτιος για τις τυχόν ποινικές συνέπειες από την δήλωση ψευδών ή ανύπαρκτων στοιχείων.

Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα για απεριόριστο αριθμό έγκυρων συμμετοχών στη διάρκεια του διαγωνισμού. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα (βάση δεδομένων) που τηρεί η διοργανώτρια εταιρία, η οποία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση ή ενοικίαση αυτών σε κανένα τρίτο φορέα.

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού η διοργανώτρια εταιρία θα προχωρήσει σε κλήρωση στις 1.2.2013 για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού ο οποίος και θα παραλάβει το έπαθλο.

Το έπαθλο του διαγωνισμού είναι « 3 ημέρες στην πόλη Μπάνσκο (2 διανυκτερεύσεις) για δυο άτομα με δωρεάν διαμονή και μεταφορά σε ημερομηνία μέσα στο μήνα Μάρτιο 2013.

Αναλυτικότερα η εκδρομή περιλαμβάνει Μεταφορά με λεωφορείο. Δωμάτια δίκλινα. Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας κι όλων των υπηρεσιών του spa για όλες τις ημέρες (σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο). Ελληνόφωνο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Στο ξενοδοχείο υπάρχει lobby, café, εστιατόριο. Οργανωμένες προτάσεις διασκέδασης και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του τριημέρου». Η διοργανώτρια εταιρία μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν έχει τη ρητή συγκατάθεση του εκάστοτε συμμετέχοντα για την διοχέτευση προσωπικών δεδομένων, ή εφόσον η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τη διοργανώτρια εταιρία καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση του παρόντος διαγωνισμού ή εφόσον αυτή επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Οι συμμετέχοντες και οι νικητές του διαγωνισμού παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στην διοργανώτρια εταιρία για την νόμιμη και θεμιτή προβολή του προγράμματος ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή των social media και του INTERNET. Έτσι, η διοργανώτρια εταιρία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς το όνομα του νικητή και της νικήτριας, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο του διαγωνισμού και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τον παρόντα διαγωνισμό για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση από τους συμμετέχοντες των πνευματικών δικαιωμάτων που τυχόν προκύψουν ατελώς με σκοπό μόνο τη διοργάνωση και προώθηση του παρόντος διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες και ο νικητής και η νικήτρια θα πρέπει να συμφωνούν ότι η συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε ενέργεια που προβλέπεται στους παρόντες, όπως ενδεικτικά η χρήση του ονόματός τους,, της εικόνας τους και δηλώσεών τους σχετικά με το διαγωνισμό, σύμφωνα με το περιεχόμενο των παρόντων δεν προσβάλλουν τα δικαιώματα τους στην προσωπικότητα που προβλέπονται από τα άρθρα 57 επ. ΑΚ, άλλως παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση ή ένσταση.Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας εταιρίας. Περαιτέρω η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει την ταυτόχρονη υποβολή δήλωσης συναίνεσης του συμμετέχοντα.

Οι παρόντες αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://facebook.com/mycampus.gr.Η συμμετοχή οποιουδήποτε στο διαγωνισμό σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί από την διοργανώτρια εταιρία για τους εξής λόγους: σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληρεί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. λόγω κωλύματός του βάσει των παρόντων Αναλυτικών Όρων.Η Διοργανώτρια εταιρία σε περίπτωση που στο πρόσωπο των νικητών, συντρέχει κάποια από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις έχει το δικαίωμα να προβεί στην ακύρωση της συμμετοχής του σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης του δώρου.Για την απόδοση του επάθλου απαιτείται η προφορική αποδοχή του νικητή/τριας ο οποίος/οια θα κάνει χρήση του δώρου μετά από σχετικές οδηγίες που θα λάβει.

Σε περίπτωση που ακυρωθεί η συμμετοχή του νικητή, το έπαθλο θα δοθεί σε αναπληρωματικό νικητή/τρια.Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΙΟΝ και της εταιρίας MEDIAVIEW καθώς και τα συγγενικά πρόσωπα 1ου και 2ου βαθμού.

Η Διοργανώτρια εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε εκ των νικητών σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο, την χρήση του Δώρου ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Δεν θα γίνονται αποδεκτές, συμμετοχές με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα.

Τα απλά προσωπικά δεδομένα των μελών του προγράμματος καταγράφει, συλλέγει και επεξεργάζεται με την ρητή συγκατάθεση των συμμετεχόντων η διοργανώτρια εταιρία, με το σκοπό εξυπηρέτησης του διαγωνισμού. Κάθε συμμετέχων μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με την διοργανώτρια εταιρία προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά του δεδομένα, καθώς και το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία τους, σύμφωνα με το άρθρο 13 ν. 2472/1997.

Τους όρους, προϋποθέσεις και τις συμφωνίες του ρυθμίζει το Ελληνικό Δίκαιο ενώ για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από την συμμετοχή μελών στον Διαγωνισμό αρμόδια, ορίζονται τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα