Ολοκληρωνονται οι αιτήσεις για το egg [enter grow go]

Την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου, ολοκληρωνεται η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, egg enter grow go, που σχεδιάστηκε από τη Eurobank, μέλος του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας και το Corallia με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής
καινοτομικής επιχειρηματικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον από τους νέους που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα egg enter grow go το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης, επιτάχυνσης και συνεργασίας ειναι ιδιαίτερα μεγάλο.
To πρόγραμμα egg enter grow go, στοχεύει στη στήριξη της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην ενίσχυση της προοπτικής βιώσιμης απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, ιδιαίτερα των νέων, και αφορα ηλικίες 18-35 ετών που έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και το πάθος να την μετατρέψουν σε επιτυχημένη δραστηριότητα.
Για ένα χρόνο, οι επιχειρηματικές ομάδες που θα συμμετέχουν, θα φιλοξενούνται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων με σκοπό να επιταχύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
To Πρόγραμμα επιδιώκει όλες οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει στην αρχική φάση να καταφέρουν την ωρίμανση του επιχειρηματικού τους σχεδίου και να είναι πλέον καθ' όλα έτοιμες να πραγματοποιήσουν το επιχειρηματικό τους «άλμα». Δηλαδή, να προχωρήσουν στην κεφαλαιοποίηση της αξίας της ιδέας τους με δικούς τους πόρους ή μέσα από άντληση επενδυτικών ή άλλων κεφαλαίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα