Ο Schwarzkopf πρωτοπορεί και φέτος με τις βαφές

Ανακαλύψτε τη νέα Palette Intensive Color με Υγρή Κερατίνη και την Palette Permanent Natural Colors εμπλουτισμένη με εκλεκτά έλαια & Jojoba Milk, για έντονο χρωματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Οι «παλέτες» χρωμάτων του Schwarzkopf, Palette Intensive Color & Palette Permanent Natural Colors επαναλανσάρονται και συνεχίζουν να φροντίζουν

τη δομή της τρίχας με νέα σύνθεση και φόρμουλα. Ανακαλύψτε τώρα την αγαπημένη σας σειρά και εμπιστευτείτε στις βαφές Palette Intensive Color & Palette Natural Colors την περιποίηση των μαλλιών σας!

Η νέα Palette Intensive Color μόνιμη κρέμα βαφή, με τις 22 συνολικά αποχρώσεις εμφανίζεται στα ράφια των καταστημάτων με ανανεωμένη συσκευασία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Η καινοτομία της όμως κρύβεται στη νέα της φόρμουλα! Περιέχει Υγρή Κερατίνη για έως 50% περισσότερη* ένταση χρώματος, τέλεια προστασία από το ξεθώριασμα και εκπληκτική λάμψη! Η νέα σύστασή της εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας και σφραγίζει το χρώμα, για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και τέλεια κάλυψη στα λευκά!

Τέλος, η νέα Palette Natural Colors είναι εμπλουτισμένη με εκλεκτά έλαια & Jojoba Milk και προσφέρει πλούσιο και φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας με φωτεινά ρεφλέ. Η νέα θρεπτική της φόρμουλα αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και εγγυάται τέλεια κάλυψη των λευκών, διατηρώντας πλήρως τη ζωντάνια τους!

Keywords
Αναζητήσεις
kertini bafi malion swargof, schwarzkopf βαφη με κερατινη
Τυχαία Θέματα