Ο Productive φοιτητής

Φυλή∙ άθροισμα ανθρώπων που διακρίνονται από άλλους βάσει χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Η φυλή Κοροβάι της Ινδονησίας, η φυλή των Μάσο-Πίρο του Περού και η φυλή των Δωριέων. Όμως υπάρχουν και ακόμη τρεις, ιδιαίτερες, νεανικές και μέσα στην τεχνολογία. Ξεκινάνε να εμφανίζονται περίπου προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, είναι φιλικές και σίγουρα ανήκεις και εσύ σε μια απ’ αυτές.

Η Samsung της έχει αναγνωρίσει, τις υποστηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα τους με τα καλύτερα Τab της αγοράς. Είναι οι 3 φυλές των φοιτητών και έχουμε τα χαρακτηριστικά
τους. Ο «productive» φοιτητής- Samsung Galaxy Tab S 8.4’’

Νέος, ωραίος, και μέσα σ’ όλα. Αυτός είναι ο Ηρακλής που ενδιαφέρεται για τη σχολή του, παρακολουθεί όλες τις διαλέξεις, κρατά τις καλύτερες σημειώσεις και όλοι τον θαυμάζουν. Προσέχει το ντύσιμο του, σκέφτεται τι θα πει, πώς θα το πει και τί θα κρατά στο χέρι του. Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει μέσα στην ημέρα απαιτούν ενέργεια και καινοτομία. Ο «productive» φοιτητής, θέλει την ίδια ώρα που θα ελέγχει τις αναπληρώσεις του επόμενο μαθήματος να σημειώνει παράλληλα και τις σημαντικότερες παρατηρήσεις της τελευταίας διάλεξης. Ρώτησε τον τι έγινε στην τελευταία διάλεξη και ποια είναι η τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου. Θα χαρεί να σου απαντήσει. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SAMSUNG GALAXY Tab S 8.4”

Με την Super Amoled οθόνη, τα μάτια του δε θα κουραστούν ποτέ αφού η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι μοναδική. Ο υπέροχος σχεδιασμός δεν επιβαρύνει τη φοιτητική τσάντα. Ελαφρύ και λεπτό το Tab, πηγαίνει μαζί με τις σημειώσεις και τα τετράδια ενώ με τους 2 τετραπύρηνους επεξεργαστές και τη λειτουργία Multiwindow, ο «productive» φοιτητής ελέγχει ταυτόχρονα τις αναπληρώσεις του επόμενου μαθήματος και τα mail με τους καθηγητές. Τέλος, με την εφαρμογή Hancom office, μπορεί να γράφει τις εργασίες του και να στήνει τις καλύτερες παρουσιάσεις στο Power Point.
Keywords
Τυχαία Θέματα