Νομική Αθηνών | Νέα διάκριση σε διαγωνισμό εικονικής δίκης

Υπερήφανη πρέπρει να νιώθει η Νομική Σχολή Αθηνών για τους φοιτητές της αφού αμέσως μετά από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Παγκόσμιο Γύρο του διεθνούς πανεπιστημιακού διαγωνισμού εικονικής δίκης ELSA Moot Court Competition, που διεξήχθη στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη τον περασμένο Μάιο, η ομάδα της Νομικής κατάφερε να βγει και τρίτη σε σείρα, σε έναν νέο διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης [Foreign Direct Investment Moot Court] που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Λος Αντζελες.

Στην ομάδα
συμμετείχαν οι φοιτητές, Βυζάς-Ασημακόπουλος Λεωνίδας, Κικαρέα Ειρήνη, Κουντεντάκη Θεοδώρα-Θέτιδα, Παπαναστασίου Αλίνα και Σεργάκη Κλαίρη υπό την καθοδήγηση του Λέκτορα κ. Αναστάσιου Γουργουρίνη και των προπονητών Μηλιώνη Γιάννη, Μπουραζέλη Νίκου και Σουρβάνου Μαρίας.
Η ομάδα του πανεπιστημίου αναδείχθηκε 3η ανάμεσα σε 79 πανεπιστήμια από όλον τον κόσμο, αφήνοντας πίσω της πανεπιστήμια όπως το Harvard, το Georgetown και το King's.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν μία υπόθεση για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων το 2012. Πρώτευσε το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, στη β΄ θέση βρέθηκε το New York University, ενώ μαζί με τη Νομική Αθηνών στη γ΄ θέση βρέθηκε το Jagiellonian University από την Πολωνία.
Συγχαρητήρια στα παιδιά!
Keywords
Τυχαία Θέματα