ΝΙΝΟ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ @ REX MUSIC THEATER

Με μια λαμπερή πρεμιέρα και με ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα ξεκίνησαν το Σάββατο τις εμφανίσεις τους ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με guest την Άντζελα Δημητρίου στο REX, μια από τις ωραιότερες σκηνές της νυχτερινής Αθήνας. Το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά με θαυμαστές αλλά και φίλους που πήγαν για να απολαύσουν τους αγαπημένους του καλλιτέχνες απο κοντά. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Νίνοκαι ο Κωνσταντίνος Αργυρός που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους όσο και με τα ανατρεπτικά
ντουέτα τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και χαρίζοντας το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα της Αθήνας. Στη συνέχεια η Άντζελα Δημητρίου, η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού καταχειροκροτήθηκε όταν ανέβηκε στην πίστα κρατώντας το κέφι αμείωτο.Μεταξύ των θαμώνων που βρέθηκαν για να τους απολαύσουν ήταν ο Φοίβος, ο Θάνος Πετρέλης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Καινούριου, το σχεδιαστικό δίδυμο MIRO Γιάννης Ράπτης και Δημήτρης Μαστρόκαλος, οΔημήτρης Ράπτης και πολλοί άλλοι.
Το REX “Μusic Τheatre” με τη φετινή μουσική του πρόταση είναι ήδη στο επίκεντρο των συζητήσεων και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης του αθηναϊκού κοινού και όχι μόνο... O NINO έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο από ψηλά σε ειδικής κατασκευής αναβατόριο σε συνδυασμό με ατμοσφαιρικό φωτισμό και ειδική κουρτίνα που τον αποκάλυψε στο τέλος! Το πρόγραμμα του ξεκίνησε με το τραγούδι «ακόμα σε ζητώ» όπου ο κόσμος τον επευφημούσε! Στη συνέχεια τραγούδησε την πρόσφατη επιτυχία του «Απόψε δεν πάμε σπίτι» με προβολή του εικαστικού video clip σε κρόσσια που σχημάτιζαν κουρτίνα και λίγο αργότερα το τραγούδι που σκαρφάλωσε στο ΝΟ1 στο σύνολο παιξιμάτων του Airplay Chart σε όλη την Ελλάδα, «Κοινός Παρονομαστής» !!!! Ο κόσμος σιγοτραγουδούσε μαζί του καθ’ολη τη διάρκεια που του προγράμματος του όλα του τα hit singles! Ο ΝΙΝΟ που μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές και ανατρεπτικές εμφανίσεις έκλεψε τις εντυπώσεις και με τις στιλιστικές του επιλογές από τον Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου!!! Ο Νίνο, γνήσια καλλιτεχνική φύση, πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή του, εντυπωσιακός και ανατρεπτικός εκπρόσωπος της μουσικής πραγματικότητας μαγεύει σε κάθε του εμφάνιση και καθηλώνει με κάθε του ερμηνεία! Με μια συνεργασία σταθμό με τον Φοίβο και με ολοκαίνουριο hit single με τίτλο "Κοινός Παρονομαστής" αλλά και αγαπημένα τραγούδια επιτυχίες που άγγιξαν την κορυφή των charts όπως το“Θεός”, “ΟΚ", “Απόψε δεν πάμε σπίτι”, "Το ρεφρέν" αλλά και μια σειρά από διαχρονικά αγαπημένα όπως "Σαν ναυαγοί”, "Κακό παιδί", "Ακόμα σε ζητώ", "Επηρεάστηκα" και πολλά άλλα είναι σίγουρο ότι για ακόμη μια φορά θα μας κερδίσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα