Νικήτρια του Champions League η Chelsea!!!

Σε ένα παιχνίδι όπου η Bayern Μονάχου είχε ξεκάθαρα την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα και την Chelsea να παίζει για να μην δεχτεί γκολ φτιάχνοντας ένα τοίχος από αμυντικούς μπροστά από τους παίκτες της Bayern νικήτρια μετά από 120 λεπτά αναδείχθηκε η Chelsea
Η Bayern έχασε τα άχαστα βάζοντας την Chelsea μέσα στην περιοχή της κατάφερε να σκοράρει στο 83ο λεπτό με το Muller να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά στην κλειστή γωνία του Cech. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η γερμανική ομάδα θα κατακτούσε το τρόπαιο ο Drogba είχε άλλη άποψη καθώς στο προτελευταίο λεπτό του αγώνα μετά από την εκτέλεση (του πρώτου) κόρνερ για την Chelsea έβαλε γκολ με κεφαλιά και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί συνέχισε και πάλι το ίδιο βιολί με την Bayern να πιέζει και να φτάνει πολύ κοντά στην ισοφάριση όμως ο Robben δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την βούλα του πέναλντι.

Η παράταση δεν έβγαλε νικητή και οι δύο ομάδες πήγαν στα πένταλντι όπου ο Drogba ευστοχόντας στο τελευταίο πέναλντι κατέκτησε το πρώτο Champions League για την Chelsea!!
Keywords
Τυχαία Θέματα