Κρουαζιέρα θα σε πάω!

Αν νομίζεις ότι η κρουαζιέρα είναι ένα πανάκριβο ταξίδι και ταιριάζει μόνο σε ανθρώπους πολύ μεγαλύτερούς σου, καλύτερα να διαβάσεις παρακάτω.

Η Louis Cruises έχουν μια διαφορετική πρόταση. Κρουαζιέρες 3 ημερών, όπου εξοικονομείς χρόνο και χρήματα ενώ πηγαίνεις σε περισσότερους προορισμούς.

19 Ιουλίου 2013 / 3ήμερη Louis Olympia

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

- ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Φοιτητική κρουαζιέρα-τέσσερις ημέρες και τρεις νύχτες ατελείωτης διασκέδασης στα νησιά του Αιγαίου.....

Απολαύστε την πολυτέλεια που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο LOUIS OLYMPIA και επισκεφτείτε Μύκονο,Σαντορίνη, Κουσάντασι και Ηράκλειο κάνοντας νέες γνωριμίες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Pool parties, parties σε club και beach bar συνθέτουν το παζλ της απόλυτης διασκέδασης.

Μόνο από 199€ (με φόρους, λιμενικά τέλη κλπ)

Η τιμή περιλαμβάνει:

Δωρεάν 4 γεύματα / ημέρα + 2 αλκοολούχα ποτά, δωρεάν είσοδο στα clubs και μπαρ του πλοίου, στην πισίνα, το γυμναστήριο, το υδρομασάζ, την σάουνα, το καζίνο και τους υπόλοιπους χώρους ψυχαγωγίας του πλοίου!

Το δρομολόγιο

“3 Ελληνικά Νησιά και Τουρκία»

Αναχώρηση την Παρασκευή (19/7) από τον Πειραιά στις 11:00 με προορισμό τη Μύκονο, όπου φτάνουμε στις 18:00. Από το «νησί των ανέμων» αναχωρούμε στις 01:00 την ίδια μέρα και φτάνουμε στο Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος) στις 8:30, όπου παραμένουμε ως τις 17:00. Κυριακή πρωί (στις 6:30) είμαστε στο Ηράκλειο ενώ στις 11:30 αναχωρούμε για Σαντορίνη, όπου και παραμένουμε μέχρι τις 21:00. Αναχώρηση και επιστροφή το πρωί της Δευτέρας (22/7) στον Πειραιά.

Περισσότερα: www.louiscruises.com

Keywords
Τυχαία Θέματα