Γυναικεία εσώρουχα που φωτίζουν όταν τα αγγίζεις

Η Βραζιλιάνα Aline Darc Piculo dos Santos σχεδίασε εσώρουχα που ανάβουν όταν τα αγγίζει κανείς, για να βοηθήσει, όπως λέει, τον κόσμο να... φωτίσει τις ιδιαίτερες στιγμές τους. Η 22άχρονη Aline, είχε την ιδέα της τοποθέτησης μικρών αισθητήρων στα σουτιέν και στα σλιπ που φωτίζουν όταν αγγίζονται, με την... ελπίδα ότι θα εμπλουτίσει την ερωτική ζωή των ανθρώπων καθώς θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα ερωτικά ή... προκαταρκτικά παιχνίδια.
Εξηγώντας την ιδέα της, δήλωσε: «Το σεξ είναι μία από τις πιο προσωπικές καταστάσεις και πολλοί άνθρωποι είναι εγωιστές και απλά θέλουν να φτάνουν σε οργασμό. Δεν ενδιαφέρονται για τον σύντροφό τους. Όμως, το σεξ δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η οικειότητα, η σύνδεση και η αλληλεπίδραση»

Η συγκεκριμένη σειρά εσωρούχων ονομάζεται «Toque», πορτογαλική λέξη που σημαίνει «αφή». Η Aline οραματίζεται τα εσώρουχα αυτά σε σε διάφορα υφάσματα, όπως σατέν, δαντέλα και λύκρα.

Κέρδισε το βραβείο «μόδας και αξεσουάρ» στον παγκόσμιο διαγωνισμό LELO's Global UnDesign Awards, ο οποίος έχει δεχθεί περισσότερες από 500 συμμετοχές από 55 χώρες.Η Βραζιλιάνα Aline Darc Piculo dos Santos σχεδίασε εσώρουχα που ανάβουν όταν τα αγγίζει κανείς, για να βοηθήσει, όπως λέει, τον κόσμο να... φωτίσει τις ιδιαίτερες στιγμές τους.Η 22άχρονη Aline, είχε την ιδέα της τοποθέτησης μικρών αισθητήρων στα σουτιέν και στα σλιπ που φωτίζουν όταν αγγίζονται, με την... ελπίδα ότι θα εμπλουτίσει την ερωτική ζωή των ανθρώπων καθώς θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα ερωτικά ή... προκαταρκτικά παιχνίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα