Φοιτητής ζήτησε αντί για δώρο.. να τον βοηθήσουν να πληρώσει λογαριασμό

Το μήνυμα συγκλονίζει! Και δείχνει την κατάντια του μέσου Ελληνα πολίτη που κινδυνεύει πλέον να μείνει χωρίς ρεύμα, χωρίς τηλέφωνο... και χωρίς νερό! Και καταφεύγει σε τράπεζες τροφίμων για να μπορεί να φάει! 23χρονος φοιτητής από την Πάτρα, γιόρταζε την περασμένη Δευτέρα και ζήτησε από τους φίλους του μέσω του facebook, αντί για κάποιο δώρο... να του έδιναν χρήματα ώστε να
μπορέσει να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος. Έγραψε ο φοιτητής:

«Ονομάζομαι Γιώργος είμαι 23 ετών και είμαι φοιτητής. Σήμερα έχω την ονομαστική μου εορτή και για δώρο ζήτησα από τα κοντινά μου πρόσωπα να με βοηθήσουν να καταφέρω να εξοφλήσω τον παρακάτω λογαριασμό της ΔΕΗ.Δεν θέλω να σχολιάσω για το ότι πληρώνουμε τόσα λεφτά σε Δήμο, Χαράτσι και ΕΡΤ και το πόσο μας εκμεταλλεύονται , θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια απορία για το πως είναι δυνατόν η ΔΕΗ να απειλείται με χρεωκοπία....»!

Η ανάρτησή του έκανε τον γύρο... του διαδικτύου, αφού είναι η πρώτη φορά που κάποιος φθάνει στο σημείο να ζητήσει δημοσίως χρήματα (αντί για δώρο) προκειμένου... να μην του κόψουν το ρεύμα!

Δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα της έκκλησής του, όμως σίγουρα οι φίλοι του... θα συνέβαλαν κάνοντάς του δώρο την... ρεφενέ εξόφληση του λογαριασμού της ΔΕΗ!

[via]
Keywords
Τυχαία Θέματα