#exetastiki | 4+1 σπαστικοί γείτονες που δε θα ήθελες να έχεις στο διπλανό διαμέρισμα

Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερες να βρεις το νέο σου σπίτι και όλα φαντάζουν τέλεια σ' αυτό! Μέχρι τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι δε ζεις μόνος/η και ότι το νέο σου σπίτι έχει ''κελεπούρια'' γείτονες. Εκεί λοιπόν που εσύ προσπαθείς να διαβάσεις ή να κοιμηθείς λόγω της κούρασης από την εξεταστική οι λατρεμένοι σου γείτονες δίνουν recital για να μην καταφέρεις να κάνεις τίποτα από τα δυο.

Παρακάτω λοιπόν σου παρουσιάζω 5 σπαστικούς γείτονες που δε θα ήθελες να έχεις στο διπλανό διαμέρισμα! 1) Ο μόλις χώρισαΑυτός ο γείτονας θα γιορτάσει το χωρισμό του στο σπίτι! Θα κάτσει μέσα, θα βάλει ουίσκι
και τέρμα Καρρά να παίζουν οι δίσκοι. Εσύ, βιώνεις μαζί του τον χωρισμό και πονάς.Η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό σου είναι ποια κακούργα τον χώρισε να πας για να πας να της εξηγήσεις τι κακό κατάφερε να κάνει η κουκλιτσα σ' ολόκληρη την πολυκατοικία.
Tip Πήγαινε στον χωρισμένο σου γείτονα και πες να μην το παίρνει τόσο κατάκαρδα. Εάν δεν το θέλει αυτη μια, εμείς δεν τη θέλουμε 10. Άσε δε, που αν είναι και ωραίος μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου. ;) 2) Μικρά τερατάκιαΤα παιδιά είναι ευτυχία...λένε! Μάλλον αυτός που το είπε δεν είχε παιδιά ή δεν είχε γείτονες με παιδιά, τα οποία όλοι μέρα τσιρίζουν και κλαίνε. Τότε είναι η στιγμή που αρχίζεις να αγαπάς τον Ηρώδη και να εύχεσαι να έκανε jan;a το ίδιο στα τερατάκια που μένουν δίπλα σου.
Tip Μπορείς να χτυπήσεις την πόρτα που μένουν τα παιδάκια και να τους πεις ότι στο σπίτι σου κοιμάται μια γριά μάγισσα η οποία, αν κάνουν φασαρία, θα ξυπνήσει και θα τα μαγειρέψει. 3) Ο DJΟ ίδιος νομίζει ότι είναι ο David Guetta, ενώ δεν θα μπορούσε να βάζει μουσική ούτε σε club στην Κωλοπετινίτσα. Για αυτόν το γείτονα δεν υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας και η μουσική παίζει πάντα, τέρμα! Ηρέμησε χρυσέ μου, δε βρίσκεσαι στην Τomorrowland.
Τip Πάρε μια ντουντούκα, κάτσε έξω από την πόρτα του και πες του ''Η πολυκατοικία απαιτεί να μην ξανά βάλεις μουσική'' ή ''Κλείσε την μουσική αλήτη μας καις το σπίτι''. 4) Ο '' Pavarotti ''Είναι ο γείτονας ο οποίος δεν περνάει μέρα που να μη φωνάξει για το οτιδήποτε. Άπειρες φορές η αγριοφωνάρα του σε έχει αναστατώσει και σου έχει σπάσει τα τύμπανα.
Tip Είτε βάζεις ωτοασπίδες ή απλά χτυπάς την πόρτα και του δίνεις ένα φίμωτρο. Μπορεί να λένε ότι σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει, στην περίπτωση σου όμως καλύτερα να δάγκωνε. 5) Πράκτορας 007Τη συναντάς παντού, μέσα στο ασανσέρ, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όταν βγαίνεις να απλώσεις τα ρούχα σου. Η πράκτορας 007 απλά θέλει να τα ξέρει όλα. Κάθε φορά που θα τη δεις θα σε ρωτήσει για τα πάντα και δε θα ησυχάσει αν δε τα μάθει όλα.
Tip Απλή ευγένεια στο πράκτορα 007 και τυπικά πράγματα! Ξέρει ήδη πάρα πολλά για εσένα. Δεν είναι ανάγκη να μάθουν όλοι τα καμώματα σου. Με τους δικούς σου γείτονες φοιτητή τι γίνεται; Είναι ακριβώς έτσι ή μήπως εσύ, είσαι ένας από αυτούς; Σοφία
Keywords
Τυχαία Θέματα