Διακοπές και αντισύλληψη από το your-life.gr

Κανονίζεις διακοπές με το αγόρι σου; Μάθε εδώ όλες τις αντισυλληπτικές μεθόδους ώστε να απολαμβάνεις ξέγνοιαστη το ταξίδι σας!

Από πού αρχίζω;
Η αντισύλληψη είναι πραγματικά σημαντική καθώς προλαμβάνει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Τα προφυλακτικά είναι η καλύτερη μέθοδος προστασίας από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Υπάρχουν διαφορετικές αντισυλληπτικές μέθοδοι που ταιριάζουν στις ανάγκες διαφορετικών ανθρώπων. Έτσι, είναι σωστό να εξετάζονται οι διάφορες επιλογές και να ενημερωθείς για την αποτελεσματικότητα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε
μεθόδου πριν αποφασίσεις. Όταν σκέφτεσαι να πάρεις αντισυλληπτικά μέτρα, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να λάβεις υπόψη, αλλά με τόσες διαθέσιμες διαφορετικές επιλογές μπορείς να είσαι βέβαιος/η ότι θα βρεις μια μακροπρόθεσμη μέθοδο αντισύλληψης που να ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Η αντισύλληψη περιλαμβάνει 2 βασικές κατηγορίες: Οι μέθοδοι φραγμού που εμποδίζουν το σπέρμα να περάσει μέσα στη μήτρα, όπου μπορεί να γονιμοποιήσει το ωάριο. Οι ορμονικές μέθοδοι που προσωρινά αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας του αναπαραγωγικού συστήματος.Υπάρχουν λιγότερο «εξελιγμένες» μέθοδοι αποφυγής της εγκυμοσύνης, όπως για παράδειγμα η διακεκομμένη συνουσία, είναι όμως πολύ πιο επικίνδυνες.
Έχε υπόψη σου ότι οι πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των αντισυλληπτικών μεθόδων βασίζονται στην εφαρμογή της κάθε αντισυλληπτικής μεθόδου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα των προϊόντων.

Διάβασε περισσότερα για τις μεθόδους αντισύλληψης στο your-life.gr.


Keywords
Τυχαία Θέματα