Δε σου αρέσει; Αντάλλαξέ το!

Τα οικονομικά του φοιτητή ποτέ δεν ήταν ανθηρά, πόσο μάλλον τώρα που λόγω της κρίσης τα πράγματα έχουν στενέψει ακόμα περισσότερο. Επειδή όμως η ανάγκες των φοιτητών και φοιτητριών δεν σταματούν ποτέ πρέπει υπάρχει η ανάγκη να γίνουμε πιο ευρηματικός στον τρόπο που θα ικανοποιήσουμε αυτές τις ανάγκες. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι οι αγορές δεν είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.Guess what!

Δε χρειάζεται να κρατάμε πράγματα που δε χρειαζόμαστε, γιατί αν κάτι δεν το χρειάζεσαι σήμερα, το πιθανότερο
είναι να μην το χρειαστείς ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο, ούτε του χρόνου τέτοια μέρα.
Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να πετάμε πράγματα που δε χρειαζόμαστε, ειδικά όταν είναι σε καλή κατάσταση. Μπορούμε να τα χαρίσουμε και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Μπορούμε, όμως να κάνουμε κάτι ακόμη πιο πρακτικό και έξυπνο. Να τα ανταλλάξουμε!
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτό που σε εσένα απλά πιάνει χώρο, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι το αντικείμενο του πόθου του; Η ανταλλαγή δεν έχει μόνο το νόημα να απαλλαγούμε από κάτι άχρηστο, αλλά και να ανταλλάξουμε κάτι που χρειαζόμαστε λίγο με κάτι άλλο που χρειαζόμαστε περισσότερο.Υπάρχει τρόπος! Τα παιδιά της γειτονιάς με τα οποία ανταλάσαμε κάποτε τάπες και αυτοκόλλητα είναι πλέον μια τεράστια ιντερνετική κοινότητα από ανθρώπους που μεγάλωσαν και κάνουν πια τις ανταλλαγές τους στο SWAPP.grΤι είναι το SWAPP.gr
To SWAPP.gr είναι μια φρέσκια ιστοσελίδα με στόχο να δώσει αξία σε πράγματα απλά και καθημερινά, βάζοντας την ανταλλαγή στη ζωή μας! Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις αυτό που ψάχνεις. Στο SWAPP.gr, θα ανακαλύψεις ό,τι ακριβώς ζητάς, απίθανα gadgets βιβλία, ρούχα, παιχνίδια, και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, ενώ το αντικείμενο το οποίο για εσένα πλέον δεν έχει σημασία μπορεί να είναι το αντικείμενο που πάντα έψαχνε κάποιος άλλος!
Θέλεις παραδείγματα;
Έχεις android tablet αλλά δεν μπορείς με τίποτα να το χειριστείς γιατί έχεις συνηθίσει σε περιβάλλον ios; Σε κάποιον μπορεί να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και στα καλά καθούμενα να βρεθείς με το ipad του Σπύρου από Νέα Σμύρνη. Έχεις διαβάσει του κόσμου τα βιβλία, που πλέον απλά εμποδίζουν τη σκόνη να κάτσει στο ράφι σου, αλλά έχεις βάλει στο μάτι κάποια άλλα αριστουργήματα τα οποία αδυνατείς να αγοράσεις; Μπορεί κάποιος άλλος βιβλιοφάγος να σκέφτηκε το ίδιο. Αποφάσισε η μαμά σου να ξεφορτωθεί παλιά της ρούχα; Το κόκκινο παλτό με τις βάτες και τα χρυσά κουμπιά που δε θέλεις ούτε να βλέπεις, ίσως είναι must have item για κάποια vintage fashionista, που θέλει να ξεφορτωθεί την trendy τσάντα που της πήραν δώρο στα γενέθλια (και σου αρέσει!). Έχεις τερματίσει 3 φορές το παιχνίδι στην κονσόλα σου που πλέον δε σου προσφέρει καμία ευχαρίστηση; Αντάλλαξέ το με κάτι που θα γεμίσει το κενό. Σου πήρε η νονά σου δώρο κινητό για το Πάσχα, ενώ εσύ ήθελες ποδήλατο; Κάποιος μπορεί να ανταλλάσσει ποδήλατο με προϊόν τεχνολογίας, ίσως το κινητό σου.Πώς δουλεύει;Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εγγραφείς στο SWAPP.gr και να αρχίσεις να ανεβάζεις τα πράγματα που θέλεις να ανταλλάξεις και να αναζητάς κάποιον «συμβατό» SWAPPER. Από τη στιγμή που βρεις κάποιον που ταιριάζουν οι ανάγκες σας, οι ανταλλαγές μπορεί να γίνουν είτε χέρι με χέρι, είτε με ταχυδρομική αποστολή.
Παιδιά, φερθείτε έξυπνα. Τα χρήματα δεν είναι το παν. Και προπαντός, δε μας περισσεύουν! Το SWAPP.gr είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να ανανεώσουμε τα πράγματα μας. Μπείτε και εσείς στον κόσμο της ανταλλαγής και απολαύστε τα προνόμια της…

Γιατί… Όπου υπάρχει Nescafé® Frappé, υπάρχει τρόπος!

Μπείτε στο SWAPP.gr και ξεκινήστε τις ανταλλαγές
Keywords
Αναζητήσεις
ανταλλαξε το κινητο σου, θελω να ανταλλαξω το κινητο μου
Τυχαία Θέματα