Μπλε @ Waterland, Θεσσαλονίκη, 14/7. Κέρδισε Προσκλήσεις

Η Waterland θέλει να περνάτε καλά! Γι’ αυτό φροντίζει να εξασφαλίζει για εσάς διασκεδαστικά events, καλοκαιρινές συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, συναντήσεις με αγαπημένους ήρωες των παιδιών και μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα και δρώμενα που κάνουν την επίσκεψή σας εκεί μία αξέχαστη εμπειρία.
Η Waterland δεν είναι απλά το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας. Είναι η νέα
σας διέξοδος για ποιοτικό family fun και για νεανική δράση με άφθονη ενέργεια! Γιατί… πάντα κάτι συμβαίνει στην Waterland…! Το Σάββατο 14 Ιουλίου, Waterland hot event με τους ανεπανάληπτους Μπλε! 15 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ‘90 εμφανίστηκε στην ελληνική μουσική σκηνή. Ήταν Δεκέμβριος του 1996.
Τα πλατινένια και χρυσά albums και οι εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, καθιέρωσαν τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα με ιδιαίτερο ήχο και μοναδική αισθητική.
Φοβάμαι, Νιώθω ενοχές, Πιάνω φωτιά, Τον ίδιο το Θεό, Κόκκινο φιλί, Δε Θέλω, Μια φορά κι ένα καιρό και πολλά άλλα τραγούδια τους, ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και τα εκρηκτικά live τους καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή!Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε ζωντανά, το Σάββατο 14 Ιουλίου, λίγο μετά τις 16:00, στην Waterland! Μόνο με το εισιτήριο εισόδου! Info:Σάββατο 14 Ιουλίου, Waterland, 5η οδός, Ταγαράδες, ΘεσσαλονίκηΏρα έναρξης: 16:00 (το πάρκο ανοίγει από τις 10:00)Είσοδος: Ελεύθερη για τους επισκέπτες του πάρκου (ισχύουν οι οικογενειακές και οι κάρτες απεριόριστων επισκέψεων)Πληροφορίες & τιμές: 23920 72025 & www.waterland.gr Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα προσωπικά σου στοιχεία και κέρδισε 2 διπλά day passes για το Σάββατο 14/7.
Keywords
Αναζητήσεις
εισιτηρια για waterland, waterland times
Τυχαία Θέματα