Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ACT της AIESEC Hellas!

Θέλεις να γίνεις πιο δραστήριο μέλος της κοινωνίας, να αναπτύξεις τα ηγετικά και προσωπικά σου χαρακτηριστικά, να γνωρίσεις νέους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους και να επηρεάσεις και εσύ θετικά την κοινωνία με τη δράση σου;

Κάνε αίτηση μέχρι τις 3 Μαρτίου για να ζήσεις την εμπειρία του να είσαι μέλος ομάδας της AIESEC με σκοπό την ανάπτυξη και τη λειτουργία του οργανισμού. H AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των ηγετικών ικανοτήτων των νέων. Με τη συμμετοχή
σου στο πρόγραμμα μπορείς να γινεις και εσύ μέλος αυτής της παγκόσμιας κοινότητας!

Σαν μέλος ομάδας θα μπορέσεις να ασχοληθείς με τομείς όπως Promotion & Marketing, Πωλήσεις, Τεχνολογία και Πληροφορική, Διεθνείς Σχέσεις & Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις πρακτικές ικανότητες όπως διαπολιτισμική κατανόηση και ευαισθητοποίηση, επικοινωνιακές δεξιότητες, public speaking, ικανότητα του να εργάζεσαι σε μια ομάδα, να αναπτύξεις το επαγγελματικό σου δίκτυο αλλά και να μάθεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε τεχνικά θέματα.

Αν θες να μάθεις περισσότερα, μπες τώρα στο http://aiesec.gr/act/, δες ποιο προφίλ σου ταιριάζει και γίνε κι εσύ μέλος του μεγαλύτερου παγκόσμιου φοιτητικού οργανισμού!
Keywords
Τυχαία Θέματα