True Detective | Αυτό είναι το επίσημο cast του δεύτερου κύκλου

Χθες το βράδυ βγήκε η επίσημη ανακοίνωση του ΗΒΟ με ολοκληρωμένο το πρωταγωνιστκό καστ. Το όνομα του Τέιλορ Κιτς επιβεβαιώθηκε και θα αναλάβει το ρόλο του Πολ Γούντραφ, ενός 28χρονου στρατιωτικού που έχει δει επανειλημμένα τη βία να ξεσπά γύρω του και βρίσκεται σε πειθαρχική άδεια επειδή συνελήφθη με μια πόρνη στο αυτοκίνητό του. Εκείνος θα είναι ο ένας από τους τρεις εκπροσώπους του νόμου που
αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του Μπεν Κάσπαρ, δημάρχου μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι η Κέλι Ράιλι αναλαμβάνει ένα δεύτερο, αλλά σημαντικό ρόλο αυτό της Τζόρνταν, συζύγου του Φρανκ Σίμιον (Βινς Βον). Η Τζόρνταν ήταν πρώην στάρλετ, αλλά τώρα συνεργάτης στις σκευωρίες και επιχειρηματικές φιλοδοξίες του συζύγου της.

Ποια όμως στέφεται ως πρωταγωνίστρια του δεύτερου κύκλου της πιο πολυσυζητημένης σειράς του 2014; Η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς κέρδισε τελικά το ρόλο της Ανι Μπεζερίντες μια σκληρή σερίφη της Βεντούρα, της οποίας η ασυμβίβαστη ηθική την φέρνει σε σύγκρουση με το περιβάλλον της.

Eκτός από το κυρίως καστ, το ΗΒΟ χθες έδωσε στη δημοσιότητα και τα ονόματα των ηθοποιών που θα πλαισιώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανάμεσά τους οι Μάικλ Ιρμπι, Αμπιγκέιλ Σπένερ, Ράιλι Σμιθ, Λολίτα Νταβίντοβιτς, Τζέιμς Φρέιν, Κρίστιαν Κάμπελ, Μάικλ Χάιατ, Γιάρα Μαρτίνεζ.
Διαβάστε την επίσημη σύνοψη του δεύτερου κύκλουΟ Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ότι είχαν αρχικά φανταστεί. Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο.

πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα