True Detective | Colin Farrell και Vince Vaughn στο δεύτερο κύκλο

Ο γρίφος σχετικά με τη 2η σεζόν του True Detective αρχίζει να ξεδιαλύνεται καθώς ο Colin Farrell και ο Vince Vaughn θα είναι δύο εκ των 3 ντετέκτιβ της νέας ιστορίας.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, Colin Farrell, δήλωσε στην εφημερίδα Sunday World ενθουσιασμένος που θα συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά αν και δεν ξέρει παρά ελάχιστα σχετικά με τα όσα θα διαδραματιστούν στα
8 καινούρια επεισόδια, τα οποία θα γυριστούν μέσα σε 4 με 5 μήνες.

Όσον αφορά τον Vince, το δίκτυο HBO, επιβεβαίωσε, τέσσερις μέρες μετά την ανακοίνωση του Colin και αποκάλυψε πως ο Vaugn θα είναι επίσης ένας από τα βασικά μέλη του cast. Από την ανακοίνωση, μάθαμε επίσης ότι ο Justin Lin των ταινιών Fast and the Furious θα σκηνοθετήσει τα 2 πρώτα εκ των 8 επεισοδίων του νέου κύκλου.

Πλοκή

Τρεις αστυνομικοί και ένας επαγγελματίας εγκληματίας μπλέκονται σε έναν ιστό συνομωσίας την επομένη ενός φόνου. Ο Colin Farrell θα υποδυθεί τον Ray Velcoro, έναν ντετέκτιβ του οποίου η αφοσίωση μοιράζεται μεταξύ των αφεντικών του σε ένα διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα και της μαφίας που τον κρατάει στο χέρι.Ο Vince Vaughn από την άλλη θα είναι ο Frank Semyon, ένας επαγγελματίας άνθρωπος της παρανομίας που κινδυνεύει να χάσει την αυτοκρατορία του όταν η μετακίνηση του στην έννομη πλευρά υπονομεύεται από το φόνο ενός συνεργάτη.
Keywords
Αναζητήσεις
fast and furious 8 cast
Τυχαία Θέματα