ThinkBiz | Οι Παρουσιάσεις &τα Interactive Games στο 7ο Pitching Event

Την Τρίτη 1η Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 7ο Pitching Event του ThinkBiz με τίτλο “Time to move app”, με μια διαφορετική δομή σε σχέση με αντίστοιχες συνηθισμένες εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο The Cube Athens και το θέμα της κινήθηκε γύρω από τις μεταφορές στην πόλη, με τις δύο ομάδες που παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες να στοχεύουν στην διευκόλυνση του κοινού μέσω της χρήσης της τεχνολογίας.

Το Cherrypick φροντίζει για
την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά παιδιών προς και από τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, ενώ το Busood φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα των δημόσιων λεωφορείων, με πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία των λεωφορείων που περιμένουμε καθώς και την πληρότητα τους.

Οι παρουσιάσεις των δύο ομάδων έδωσαν το έναυσμα, ώστε να ξεκινήσει μια συζήτηση μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων, επιτυγχάνοντας τον βασικό στόχο της εκδήλωσης, ο οποίος ήταν η διάχυση γνώσης και η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της εκδήλωσης έπαιξε η συμβολή των τριών προσκεκλημένων με ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο του επιχειρείν, της Κατερίνας Πραματάρη - επίκουρης καθηγήτριας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, της Άνδρεας Σολομωνίδη – ιδρύτριας της Incubo Strategies, συμβουλευτικής εταιρείας σε θέματα
Στρατηγικού Management και Επιχειρηματικότητας και του Σταύρου Μεσσήνη – ιδιοκτήτη του The Cube Athens.

Από την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει το διαδραστικό στοιχείο που χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του ThinkBiz. Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε ένα interactive game, βασισμένο στις δύο επιχειρηματικές ιδέες κατά το οποίο το κοινό χωρίστηκε σε τέσσερις ομάδες, δούλεψε και στο τέλος παρουσίασε τα αποτελέσματα του, ώστε η βραδιά να κλείσει με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Για να μαθαίνετε περισσότερα νέα του ThinkBiz καθώς και πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωσή του, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ αλλά και να παρακολουθείτε τη σελίδα του ThinkBiz στο Facebook.

ThinkBiz:

Το ThinkBiz είναι ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κι αποτελεί έναν οργανισμό φοιτητών που στόχο έχει να αναπτύξει την επιχειρηματική κουλτούρα στο πανεπιστήμιο.

Περισσότερα:
Επικοινωνία : [email protected] Πληροφορίες : http://thinkbiz.gr/ Facebook : https://www.facebook.com/thinkbizgr
Keywords
Τυχαία Θέματα