Tα Village πάνε και Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ανοίγουν οι αίθουσες στις Αποθήκες 1 και Δ του Λιμανιού και παρουσιάζουν τις ταινίες “Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή” και “Μικρά Αγγλία”.

Οι τέσσερις αίθουσες στις Αποθήκες 1 και Δ στο Λιμάνι θα είναι ανοιχτές στο κοινό από τις 12 Δεκεμβρίου, 5.30μμ.

Η καρδιά της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής θα χτυπάει πλέον όλο το χρόνο στους χώρους όπου φιλοξενείται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την υποδομή που υπάρχει και μέχρι σήμερα έμενε ανεκμετάλλευτη το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Η έναρξη της κινηματογραφικής
σεζόν στο Λιμάνι θα γίνει με την υπερπαραγωγή “Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή“ του Πήτερ Τζάκσον και την ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Μικρά Αγγλία“, ενώ θα συνεχιστεί με ελληνικές και ξένες παραγωγές όπως “Πέμπτη & 12“ του Θανάση Τσαλταμπάση, “Mandela“, “August: Osage County“, “American Hustle“ και άλλες.

Οι αίθουσες θα παραχωρούνται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ για την απρόσκοπτη διεξαγωγή τους κάθε χρόνο.
Η Village ανέλαβε τη διαχείριση και εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων στις Αποθήκες 1 και Δ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης για τρία χρόνια μετά από ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό . Όραμά της είναι να συνεισφέρει στη συνολική αναβάθμιση του χώρου και στην παροχή επιλογών διασκέδασης στο κοινό ώστε να αξιοποιηθεί η περιοχή που αποτελεί αγαπημένο μέρος επίσκεψης στην πόλη. Η επένδυση, παρ’ όλο που γίνεται σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, συμπληρώνει την παρουσία της Village στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και θα γίνει αφορμή για περαιτέρω επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Τα Village Cinemas, μια 100% ελληνική εταιρεία και η μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογράφων στην Ελλάδα, διαθέτει 70 κινηματογραφικές αίθουσες σε τρεις πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο). Η εταιρεία έχει στόχο να παρέχει μια συνολική εμπειρία διασκέδασης για την ελληνική οικογένεια με κύριο άξονα τον κινηματογράφο. Οι αίθουσές της διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες παρακολούθησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα